phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 13 Август 2016 12:21

МЕХМЕТ АКИФ АЛАКУРТ ЩЕ ОТГЛЕЖДА КОНЕ И КУЧЕТА В БРАЗИЛИЯ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Историята на Боран ага и Съла донесе промени по спорен начин живота на два супермодела. Превърна в обичани актьори и Джансу Дере, и Мехмет Акиф Алакурт. Славата обаче открадна личното щастие от живота им. Красавицата беше измамена по много публичен и унизителен начин от годеника си. Партньорът й пък беше обречен на поредица от злополучия – и на работата, и в любовта, пише kliuki.ws .

Щастливият край на „Завръщане” зарадва феновете на звездите навсякъде по света. Поредицата се сдоби с милиони зрители дори в Южна Америка. Никой обаче не може да скрие факта, че Мехмет Акиф Алакурт не успя да повтори успеха от сериала. Той засне доста и високобюджетни проекта, но те не се радваха на рейтинг, както се очакваше.

Красавецът не успя да задържи жена до себе си. Той опита щастие и с екранни партньорки, и с популярни хубавици. Годините изминаха, любимите му намериха щастие при други. Днес той е с прошарени и пооредели коси, все така красив, но видимо уморен от суетата.

Мехмет Акиф Алакурт вече не се блазни от светлините на прожекторите. С ужас си спомня един кошмар от времето, когато беше Боран ага. Около 50-ина души наизлезли от колите си и обградили автомобила му. Ентусиазмът им бил такъв, че почувствал страх за живота си. Имало сериозна опасност да преобърнат не само колата му. Опитвали се да му натикат дете и стресът от преживяното бил такъв, че вече не можело да го уплаши нищо.

Поредицата обаче свършила и се почувствал изконсумиран и захвърлен. С годините желанието му да работи в шоубизнеса намаляло и той взе изненадващо решение. Разпродал ценните си имоти и емигрира в…Бразилия. Далеч от родината и в страна с твърде различни за културата му ценности той се кани да отглежда коне и кучета.

Някога Мехмет Акиф Алакурт възмути феминистките с мечтите си за домакиня, която да го чака на прага дори когато се връща в полунощ. Чувствените бразилки не са точно от този тип жени, но и той отдавна не е Боран ага.

Последна промяна на Събота, 13 Август 2016 12:28

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ