phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 12 Август 2016 14:20

ЧААТАЙ УЛУСАЙ И СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ С ГОЛЕМИ УСПЕХИ СЛЕД "КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ"

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

Хубавото е, че след разлъката Чаатай Улусой и Серенай Саръкая не станаха врагове. Двамата продължиха живота си и нещата им се подреждат повече от успешно, коментира kliuki.ws.

Блондинката стана най-добре платената млада актриса след „Кварталът на богатите”, но не прие нито една оферта за сериал. Възползва се от момента и засне филм за големия екран.

Междувременно намери нова, вълнуваща любов. За пореден път – на снимачната площадка. Докато снимаха реклама с Керем Бурсин, двамата толкова се харесаха, че до днес са неразделни.

Той е красив, известен и умее да прави страхотни жестове. За рождения й ден на 25 юли й подари романтична екскурзия до Гърция, където да празнуват само двамата.

След края на отпуската обаче спира бездействието за Серенай Саръкая. Ще снима нов сериал – с Мурат Йълдъръм. За тази продукция се знае малко, но от сигурни източници излезе информация, че блондинката ще прибере рекорден хонорар.

Добре се получават нещата и при Чаатай Улусой. Той снима също филм – „Див мед”, пътува в чужбина и с възобновени сили се завръща в проект, на който залагат много.

Ще му партнира неговия сериозен конкурент – Арас Булут Йенемли (Мете от „Времето лети”). Проектът е много амбициозен, очаква се да се хареса на различна аудитория и дори на мъжете, които не си признават, че гледат сериали.

Лентата се казва İçeride (İçeride)–"Отвътре" „Вътре“/“Вътрешен човек/“. За двама братя разделени като деца и които се срещат години по-късно в полицейската академия. Двамата си оспорват първенството и завършват съответно първи и втори на дипломирането.

Сарп и Мерт си съперничат във всичко. Проблемите стават още по-сериозни, когато отвлеченият като дете брат се влюбва в осиновената дъщеря на истинското си семейство.

Проектът ще се режисира от познавача Улуч Байрактар. В него ще участва и Четин Текиндор в ролята на злодея.

По всичко личи, че времето разделно за Чаатай Улусой и Серенай Саръкая е време за успехи. Остава да видим кой ще победи във войната за рейтинг в новия телевизионен сезон.

 


Последна промяна на Петък, 12 Август 2016 14:30

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ