phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 06 Август 2016 11:45

ЗАЩО ОТСЪСТВАШЕ ОТ ЕКРАН 2 ГОДИНИ КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Киното се оказа прекале­но голям залък за Къванч Татлъту. Турският Брад Пит се надяваше да пробие в седмото изкуство и да не му се налага да играе повече в сериали, но за негово съжаление не стана така. След 2 години опити да се наложи на голям екран, той трябваше да подвие опашка и да се върне към сапунките. Наесен по една от турските телевизии ще тръгне нова сага с негово участие, а ролята му в нея ще е на наемен убиец.

"Край! Приключвам със сериалите! Занапред ще ме гледате само в стойностни игрални филми" - това обяви Къванч след края на "С Русия в сърцето". И в следващите 2 години действително не приемаше никакви оферти за тв продукции, като вместо това обикаляше продуцентските кинокъщи в Турция, Европа и Близкия изток и си предлагаше услугите. В този период той бе и дежурното присъствие по фестивали, забелязван беше дори на този в Кан.

"Татлъту е добър актьор, но е много претенциозен. Иска огромни хонорари и да го третират като мегазвезда от ранга на Робърт де Ниро и Ал Пачино. Затова и големите продуценти и режисьори не желаят да го наемат в своите проекти", коментира за истанбулската преса Мехмет Сараолу, агент, поел грижа за кариерите на не една и две звезди край Босфора, цитиран от в. "Уикенд."

Претенциите на Къванч към заплащането станали високи след участието му в сериала "С Русия в сърцето". От тази продукция той получавал по 100 хиляди долара на епизод. Общо за цялата сага напълнил сметките си с около 2 млн. долара. Въпросната историческа сага е най­скьпата сапунка зо комшиите. Във всеки епизод били инвестирани по 1 млн. долара.

Снимките за новия сериал на Татлъту ще започнат в края на август. Работното заглавие на проекта е "Черно и бяло". Сценаристи са авторите на "Справедливостта на Кара", а режисьор - Али Билгин, който реализира и хитовата сапунка "Кварталът на богатите".

Засега все още няма официална информация коя ще е актри­сата, която ще партнира на турския Брад Пит. Първоначално се твърдеше, че за главната женска роля ще бъде наета Елчин Сангу, която също като Къванч играеше в "С Русия в сърцето". Последни­те слухове обаче определят като екранна партньорка на Татлъту Туба Буюкюстюн от "Гордата Аси" и "Под липите".

Междувременно най-по­пулярният турски артист успя да натрупа завиден тен по курортите на южната ни съседка, съобщава истанб­улската преса. Неизменно с него по плажовете беше съпругата му Башак Дизер. Половинката на Къванч му мажеше гърба с опио против изгаряне и му поднасяше леденостудени коктейли, купени от крайбрежните заведения.

 

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ