phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 25 Юли 2016 14:49

ТУБА БЮЮКЮСТЮН Е ЛЕКАР И СПАСЯВА ЖИВОТА НА КЪВАНЧ В НОВИЯ СЕРИАЛ "ЧЕРНО И БЯЛО"

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Появиха се нови подробности за ролята на Туба Бююкюстюн в „Черно и бяло”. Туба ще пресъздаде  ролята на Ширин, лекарка, която по стечение на обстоятелствата има свой ресторант и се грижи за него.

Туба ще получава по 120 хиляди лири на епизод.

Неин партньор е Къванч Татлъту, който ще играе ролята на Ферхат, възпитаник и дясна ръка на човек, известен под името Президент /вероятно ролята да се изпълни от Халюк Берлингер/. Ферхат има задача да изпълнява заповедите на Башкан.

Къванч Татлъту ще взима по 130 хиляди лири на епизод.

Слува се следното Ферхат е по стъпките на един мъж, кото го ранява и той търси помощ от Ширин, тя го спасява от смърт и между тях пламва любов.

Появи се информация, че Ферхат и Ширин са герои от  пиесата на турския писател Назим Хикмет „Легенда за любовта”. Сюжетът на пиесата е с лош край, подобен на „Ромео и Жулиета”.

Засега други подробности около сюжета на „Черно и бяло” не са се появили, с изключение на информацията, че двете сценаристки на сериала са преработвали  сценария седем пъти.

В лентата ще вземе участие и известната актриса Вахиде Перчин. Режисьор е Али Билгин /”Кварталът на богатите”/. Сериалът ще се появи на малкия екран  през месец ноември.

Последна промяна на Понеделник, 25 Юли 2016 14:55

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ