phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 19 Юли 2016 12:02

ОЧАКВА СЕ СЕРИАЛЪТ "ЧЕРНО И БЯЛО" ДА ПОКОРИ ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

Всичко е готово за старта на снимките на сериала "Черно и бяло". Необикновеният сюжет отваря възможностите да бъде създаден сериал с грандиозен успех.

Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат са пренаписали изцяло  сценария на новия сериал „Черно и бяло”.

Режисьорът  на лентата  Али Билгин (режисьор на „Кварталът на богатите”) и Къванч Татлъту имали някои забележки, с които двете сценаристки се съобразили и вече, в новия вариант, всичко било изчистено. Екипът доволно потрива ръце, защото сериалът ще бъде изпълнен с напрежение и неочаквани обрати, силни емоции и изпепеляваща страст.

Както вече съобщихме, Къванч ще изиграе персонаж, който служи на един злодей, грижещ се от малък за него. Персонажът на Къванч ще бъде  на лош човек, но отличаващ се с достойнство и честност, грабващ вниманието със своята принципност ( дали не е взаимствано нещо от типажа на Кузей- „Север,юг”?). Героят на Татлъту получава задача да се добере до едно момиче (Туба Бююкюстюн) и да го убие. Героинята работи като управител на кафе. Персонажът на Къванч Татлъту се влюбва в  красивата невинна девойка. Ще устои ли  героят на Татлъту  на нареждането на своя благодетел или ще наруши своите принципи и ще се опълчи срещу него? Предстои да видим.

Снимките стартират през август, а премиерата на сериала „Черно и бяло” ще бъде през ноември по Стар Тв.

Последна промяна на Вторник, 19 Юли 2016 12:17

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ