phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 18 Юли 2016 14:01

ЗАШЕМЕТЯВАЩ СЮЖЕТ ЩЕ ИМА "ЧЕРНО И БЯЛО" С КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ И ТУБА БЮЮКЮСТЮН

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Сценарият, който ще взриви  любителите на турски сериали е готов. Стана ясно какви роли  ще изпълнят Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту.

Подготовка за старта на снимките на „Черно и бяло”, в  който главните роля ще изпълнят Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту, които се появиха на екрана в съвместната реклама на парфюм, който се подготвя за арабските страни, продължава с ускорени темпове.Сценарий на лентата ще бъде написан от сценаристките на  „Мръсни пари и любов” и „Карадаъ”, а режисьора ще бъде Али Билгин. Както съобщава вестник „Учанкуш”, първият написан сценарий не се харесва, ето защо сега се преразглежда. В сериала ще се сблъскаме с вълнуваща история и страсти. Къванч ще се появи пред нас като поддръжник на лош човек, той ще изпълнява мокри поръчки. По стечения на обстоятелствата пътят му ще се пресече с този на Туба Бююкюстюн, която работи в кафе.Туба ще се представи пред зрителите като мечтателка, а сериалът ще ни разкаже история за страстна любов и за сливането между черното и бялото.

Снимките на сериала, който ще се излъчва на Стар ТВ, ще започнат в края на август. А, премиерата на лентата, ще бъде през ноември.

Последна промяна на Понеделник, 18 Юли 2016 14:07

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ