phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 06 Юли 2016 07:08

ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ НА "ЧАСТ ОТ МЕН" Е ГЛЕДАН ОТ 1 345 492 ЗРИТЕЛИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Големият финал на „Част от мен” привлече близо 56% от телевизионната аудитория в понеделник вечер по bTV

От 5 юли bTV започва излъчването на 2 сезон на „Кварталът на богатите”

В продължение на близо пет месеца, всяка делнична вечер, телевизионната аудитория следеше с огромен интерес пленяващата история за обърканите съдби на двама млади и техните семейства в сериала „Част от мен” (A Part of me). В понеделник, 4 юли, 1 345 492 души проследиха как любовта на Елиф и Кахраман победи всички трудности, за да могат двамата най-после да станат семейство. Развръзката в сериала е проследена и от 56,5% от женската аудитория (25-54), както и на 47,8% от младата аудитория.

От 5 юли bTV стартира излъчването на втори сезон на друг успешен сериал – „Кварталът на богатите”. Всеки делник от 20.00 часа зрителите ще могат да проследят новите епизоди от първата и най-успешна адаптация на едноименния американски хит The O.C.

Заслуга за успеха на сериала имат двамата главни актьори – млади, красиви, талантливи и очарователни. Чаатай Улусой, познат от „Огледален свят“, и Серенай Саръкая, известна актриса и Мис Турция Вселена 2010, се превърнаха в големи звезди не само в родината си, но и навсякъде, където досега е излъчена мега продукцията.

„Новият сезон ще бъде още по-екстремен и ще ни подложи на изпитание… Тази година е годината на съзряването“, споделя Серенай. Разкрива също така, че предстоят трудни дни за персонажите им Яман и Мира: „Те решават да се разделят, както се вижда в трейлъра, като немалко влияние за това оказва и семейството на Мира“.

 

 

slusham.info

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ