phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 03 Юли 2016 19:51

ФИНАЛЕН ЕПИЗОД НА "ЧАСТ ОТ МЕН"

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Къймет започва да плаче пред Мерием. Съжалява за всичко, което е сторила, и я моли за прошка.

Двете се прегръщат.

Елиф моли Сонер да отидат да купят нови дрехи за Топрак. Той се съгласява. Тя му иска телефона и обяснява, че Гюлсюм може да се обади.

Сонер отказва да ѝ даде мобилното устройство и отвръща, че той ще говори с нея.

Гюлсюм е нервна, заради срещата с хората на Сонер. Якуб и Селим я успокояват, че всичко ще бъде наред.

Сонер излиза от яхтата и вижда, че наоколо се навърта полиция. Сеща се за разговора на Елиф с Гюслюм. Звъни на номера... Вместо Гюлсюм отговаря Кахраман.

Човекът на Сонер пристига на уговореното място. Мелек го лъже, че детето е в колата. Моли го да ѝ помогне да го пренесе, тъй като сама не може. Той се съгласява. Отправя се към колата и Якуб го залавя.

Сонер започва да крещи на Елиф, че го е предала. Заканва се, че никога няма да я пусне. Елиф го умолява.

Кахраман пристига на пристанището. През това време Якуб го известява, че са хванали човека на Сонер. Сонер тръгва да отвързва въжето на яхтата, но Кахраман и полицията го залавят. Спасяват Елиф.

3 месеца по-късно

Елиф е в напреднала бременност. Семейство Юрокхан се подготвят за сватбата на Мелек и Селим. Младежите сключват граждански брак.

Мюжгян и Джелял се сгодяват. Саадет иска да препише всички свои акции в холдинг "Юрокхан" на Якуб. Той отказва да ги приеме, но накрая склонява. Максут дочува разговора между тях. Започва да крещи на Саадет.

Мелек дава брачното свидетелство на Джанан. Тя го крие в стаята си, но Шюкран го открива.

Якуб съобщава на Шюкран, че част от акциите на Саадет ще препише на Мелек. Тя му показва брачното свидетелство. Якуб звъни на Мелек и я пита дали наистина се е омъжила. Тя потвърждава.

Саадет разбира за брака на Мелек. Разговаря с нея. През това време в стаята влиза Максут и чува всичко. Тръгва бесен към къщата на Юрокхан. Саадет и Мелек го последват. Саадет звъни на полицията и издава Максут. Полицията го проследява.

Докато трае годежът на Мюжгян и Джелял, Максут се появява пред вратата на Юрокхан и започва да крещи. Заплашва човек от охраната на семейството с пистолет. Полицията идва навреме и го арестува.

След два дни...

Елиф и Кахраман се готвят да заминат за Хатай. В дома на Юрокхан тече трескава подготовка за сватбата на Мюжгян и Джелял. Елиф подарява гривна на Мюжгян. Кахраман също прави подарък на младоженците - дава ключовете от къщата в Решадийе на Джелял.

Къймет посещава Саадет и я моли за прошка за всичко сторено. Кани я на сватбата на Джелял и Мюжгян. Старицата отива.

След тържеството Елиф и Кахраман съобщават на семейството, че са решили да се преместят да живеят в Хатай. Всички са изненадани, но приемат решението им.

На следващата сутрин всички се сбогуват с Елиф, Кахраман, Едже и Топрак. Щастливото семейство потегля.

След години...

Кахраман и Елиф изживяват любовта си в чифлика в Хатай. Едже става известна пианистка, печели множество награди. По-малкият брат на Едже и Топрак - Атеш - е на път да се дипломира. Топрак оглавява холдинг "Юрокхан" и е щастливо женен татко.

КРАЙ

 

zajenata.bg

Последна промяна на Неделя, 03 Юли 2016 20:13

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ