phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 01 Юли 2016 16:28

92 ЕПИЗОД НА "ЧАСТ ОТ МЕН" - КРАЙ НА СЕРИАЛА

написана от admin
Оценете статията
(5 гласа)

 

Сонер се усъмнява в искренността на Елиф. Обажда се на Гюлсюм, но вместо нея му отговаря Кахраман. Гюлсюм, Якуп и Селим устройват клопка на шофьора, който Сонер е изпратилр да вземе Топрак. Сонер прави опит да отплава с яхтата си, но е заловен от полицията.
- СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА – Селим и Мелек сключват граждански брак, а Джанан става тяхна свидетелка. Джелял и Мюжгян се сгодяват. Саадет настоява Якуп да приеме акциите й в холдинга “Йорукхан”. Максут се възпротивява на решението на майка си. Шукран открива брачното свидетелство на Селим и Мелек и съобщава на Якуп, че сестра му се е омъжила тайно. Якуп обещава на Мелек той да съобщи новината на Саадет. Максут научва за сватбата и настоява Мелек да се разведе. Тя отказва и заявява, че Якуп я е подкрепил. Максут взима оръжието си и се отправя към имението на Йорукхан. Саадет подава сигнал в полицията. Максут е арестуван пред портала на имението.
-Къймет моли Саадет за прошка за деянията си. Кани я на сватбата на Джелял и Мюжгян. След тържеството Кахраман и Елиф съобщават решението си да се преместят в Хатай. Кахраман предава ръководството на семейния бизнес на Якуп. Кахраман, Елиф, Топрак и Едже се сбогуват с близките си и напускат Истанбул.
-След години Топрак е щастливо женен и оглавява холдинга “ Йорукхан”. Едже става известна пианистка, а по-малкият им брат Атеш завършва висшето си образование!КРАЙ!

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ