phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 01 Юли 2016 06:43

ПОДРОБЕН РАЗКАЗ НА ЕПИЗОД 91 НА "ЧАСТ ОТ МЕН"

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

Тя от своя страна отказва да замине и слиза от колата. Джанан иска прошка от Мелек и Селим за всичко, пожелава им щастие и тръгва с колата си.

Шюкран чува разговор между Саадет и Якуб, в който старицата споделя, че иска да заблуди Максут относно акциите. Веднага след това Шюкран съобщава на Максут, че Якуб и Саадет изобщо нямат намерение да продадат акциите си.

Кахраман и полицията тръгват към мястото, където се укрива Дефне. Дефне чува викове и вижда Кахраман. Опитва да се скрие. Кахраман вижда Едже през прозореца на къщата и нахлува. Взима дъщеря си и я прегръща. Арестуват Дефне.

На Елиф й става лошо. Сонер я откарва в болницата. Хората му идват и му съобщават, че полицията е открила къщата, в която Дефне се укрива. Предоставили са им фоторобот с образа му. Той изключва всички телефони и се готви да напусне Турция с Елиф. В болницата Сонер среща своята психотерапевтка и от разговора им Елиф дочува, че той приема антидепресанти.

Якубукорява Максут, че се е съюзил с Шюкран и манипулира Саадет, за да получи всички акции от компанията. Максут признава, че е измамил и Шюкран. Гони Якуб от дома си.

Къймет казва на Кахраман, че Елиф и Сонер са напуснали дома им и не отговарят на обажданията. Кахраман получава описанието на съучастника на Дефне и разбира, че това е Сонер.

Сонер отвлича Елиф на своята яхта. Лъже я, че на нея ще се срещнат с Кахраман...

 

zajenata.bg

Последна промяна на Петък, 01 Юли 2016 06:47

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ