phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 30 Юни 2016 19:26

ЕПИЗОД 91 НА "ЧАСТ ОТ МЕН" -1 ЮЛИ

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

Елиф дочува разговор между Мюжгян и Къймет, от който научава, че Кахраман издирва Едже. Елиф решава да намери Кахраман. Сонер, който е пристигнал в имението по работа, предлага да я откара при него.
- Стопаните на къщата, в която се укрива Дефне, не й позволяват да я напусне. Те я заключват в една от стаите, тъй като Сонер е поръчал да я задържат, докато той не изпрати човек да я отведе. Селим научава от майка си, че Мелек напуска страната и се опитва да я задържи. Мелек се отказва от полета си. Джанан моли Мелек и Селим да й простят измамата, която е извършила, и пожелава щастие на влюбените. Саадет споделя с Якуп, че се колебае дали да заблуди Максут. Шукран дочува думите й и информира Максут, че Саадет и Якуп нямат намерение да продадат акциите си.
-Кахраман и полицията се отправят към адреса, който им е посочил шофьорът, но къщата е празна. Кахраман намира ръкавица изпусната от Едже, и нахлува в дома на прислугата. Той спасява Едже, а Дефне е арестувана. На Елиф и прилошава и Сонер я откарва в болница. Неговите служители му съобщават, че жената , в чиято къща е открита Едже, е предоставила негово описание и полицията е изготвила фоторобот с образа му. Той изключва телефоните си и се готви да напусне страната заедно с Елиф. В болницата го среща неговата психотерапевтка. О т разговора им Елиф научава, че Сонер приема силни антидепресанти.
- Якуп упреква Максут, че се е съюзил с Шукран и манипулира Саадет, за да получи акциите им в компанията. Максут заявява, че е измамил и Шукран. Той прогонва Якуп от дома си. Якуп настоява Саадет да го последва в имението, но тя остава при Максут. Къймет признава пред Кахраман, че Елиф е напуснала дома заедно със Сонер и двамата не отговарят на обажданията им. Кахраман получава описанието на съучастника на Дефне и разбира, че това е Сонер. От болницата където са го видели за последен път кс Елиф, му съобщават, че Сонер има психически проблеми. Сонер отвежда Елиф на своята яхта, като я измамва, че ще се срещнат с Кахраман.
- Елиф заблуждава Сонер, че ще му помогне да отвлекат Топрак и заедно ще отплават към Южен Кипър. Тя се обажда на Гюлсюм, за да доведе сина й. Гюлсюм дава телефона на Кахраман. Той успокоява Елиф, че ще я спаси. Без Сонер да заподозре, че говори с Кахраман, Елиф успява да му подскаже, че е затворена на яхтата му. Джанан намира плавателен съд, регистриран на името на Еркан.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ