phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 30 Юни 2016 13:45

ЕПИЗОД 90, 91, 92 НА "ЧАСТ ОТ МЕН"

написана от admin
Оценете статията
(4 гласа)

- Саадет предлага на Якуп да съобщят на Максут, че са разкрили плана му. Якуп я възпира, тъй като желае да изпита Шукран, за да вземе решение за бъдещето на брака им. Селим моли майка си да убеди Мелек, че отношенията му с Джанан са чисто приятелски. Полицията претърсва къщата, в която се укриват Сонер, Дефне и Едже, но не успява да ги открие. Те се приютяват в съседния дом, обитаван от обслужващия персонал.
-Мелек приема предложението на Якуп да замине във Виена, за да изучава музика. Той склонява Максут и Саадет да дадат своето съгласие за отпътуването на Мелек. Кахраман очаква в болницата шофьорът на Дефне да дойде в съзнание, за да разбере къде се намира Едже. Сонер поръчва на Дефне да го чака в дома на прислугата, докато той подготвя бягството им от страната. Кахраман уведомява Якуп, че Дефне е отвлякла Едже, и го моли за съдействие. Въпреки протестите на Шукран, Якуп се притичва на помощ на Кахраман.

- Елиф уведомява Сонер, че се налага да напусне работа, тъй като прекарва проблемна бременност и лекарите са й препоръчали да не се претоварва. Сонер отказва да приеме оставката й и предлага да работи от дома си. Той не отговаря на обажданията на Дефне. Айсел напразно уверява Мелек в чувствата на Селим към нея – тя съобщава, че същата вечер ще лети към Виена.
- Саадет уведомява Якуп, че Максут настоява да се срещнат с адвокат, за да му прехвърли дяловете си в холдинга “Йорукхан”. Якуп я успокоява, че ще намери фалшив купувач за акциите. Елиф узнава, че Къймет е заблудила близките си за своята болест, и обещава, че ще запази тайната й. Шофьорът отвлякъл Едже идва в съзнание и издава местонахождението на Дефне. Елиф дочува разговор между Мюжгян и Къймет, от който научава, че Кахраман издирва Едже. Елиф решава да намери Кахраман. Сонер, който е пристигнал в имението по работа, предлага да я откара при него.
- Стопаните на къщата, в която се укрива Дефне, не й позволяват да я напусне. Те я заключват в една от стаите, тъй като Сонер е поръчал да я задържат, докато той не изпрати човек да я отведе. Селим научава от майка си, че Мелек напуска страната и се опитва да я задържи. Мелек се отказва от полета си. Джанан моли Мелек и селим да й простят измамата, която е извършила, и пожелава щастие на влюбените. Саадет споделя с Якуп, че се колебае дали да заблуди Максут. Шукран дочува думите й и информира Максут, че Саадет и Якуп нямат намерение да продадат акциите си.
-Кахраман и полицията се отправят към адреса, който им е посочил шофьорът, но къщата е празна. Кахраман намира ръкавица изпусната от Едже, и нахлува в дома на прислугата. Той спасява Едже, а Дефне е арестувана. На Елиф и прилошава и Сонер я откарва в болница. Неговите служители му съобщават, че жената , в чиято къща е открита Едже, е предоставила негово описание и полицията е изготвила фоторобот с образа му. Той изключва телефоните си и се готви да напусне страната заедно с Елиф. В болницата го среща неговата психотерапевтка. О т разговора им Елиф научава, че Сонер приема силни антидепресанти.
- Якуп упреква Максут, че се е съюзил с Шукран и манипулира Саадет, за да получи акциите им в компанията. Максут заявява, че е измамил и Шукран. Той прогонва Якуп от дома си. Якуп настоява Саадет да го последва в имението, но тя остава при Максут. Къймет признава пред Кахраман, че Елиф е напуснала дома заедно със Сонер и двамата не отговарят на обажданията им. Кахраман получава описанието на съучастника на Дефне и разбира, че това е Сонер. От болницата където са го видели за последен път кс Елиф, му съобщават, че Сонер има психически проблеми. Сонер отвежда Елиф на своята яхта, като я измамва, че ще се срещнат с Кахраман.
- Елиф заблуждава Сонер, че ще му помогне да отвлекат Топрак и заедно ще отплават към Южен Кипър. Тя се обажда на Гюлсюм, за да доведе сина й. Гюлсюм дава телефона на Кахраман. Той успокоява Елиф, че ще я спаси. Без Сонер да заподозре, че говори с Кахраман, Елиф успява да му подскаже, че е затворена на яхтата му. Джанан намира плавателен съд, регистриран на името на Еркан.
< Къймет моли Мерием за прошка за злините, които неволно й е причинила. Мерием я утешава. Сонер се усъмнява в искренността на Елиф. Обажда се на Гюлсюм, но вместо нея му отговаря Кахраман. Гюлсюм, Якуп и Селим устройват клопка на шофьора, който Сонер е изпратилр да вземе Топрак. Сонер прави опит да отплава с яхтата си, но е заловен от полицията.
- СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА – Селим и Мелек сключват граждански брак, а Джанан става тяхна свидетелка. Джелял и Мюжгян се сгодяват. Саадет настоява Якуп да приеме акциите й в холдинга “Йорукхан”. Максут се възпротивява на решението на майка си. Шукран открива брачното свидетелство на Селим и Мелек и съобщава на Якуп, че сестра му се е омъжила тайно. Якуп обещава на Мелек той да съобщи новината на Саадет. Максут научва за сватбата и настоява Мелек да се разведе. Тя отказва и заявява, че Якуп я е подкрепил. Максут взима оръжието си и се отправя към имението на Йорукхан. Саадет подава сигнал в полицията. Максут е арестуван пред портала на имението.
-Къймет моли Саадет за прошка за деянията си. Кани я на сватбата на Джелял и Мюжгян. След тържеството Кахраман и Елиф съобщават решението си да се преместят в Хатай. Кахраман предава ръководството на семейния бизнес на Якуп. Кахраман, Елиф, Топрак и Едже се сбогуват с близките си и напускат Истанбул.
-След години Топрак е щастливо женен и оглавява холдинга “ Йорукхан”. Едже става известна пианистка, а по-малкият им брат Атеш завършва висшето си образование!КРАЙ!

 

 

 

 

 

В. "ТВсага"

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ