phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 01 Март 2020 13:53

Артун Касаполу: Харесва ми актьорската професия, но искам да стана баскетболист

написана от admin
Оценете статията
(2 гласа)

 

Образът на десетгодишния Емир, който страда заради преместването си в Бурса и мечтае да се завърне при приятелите си в Лондон, е поверен на малкия актьор Артун Касаполу. Артун започва актьорската си кариера едва осем годишен с участие в рекламни клипове на световно известни марки Toyota и Данон.

Следва първата му роля в киното с научнофантастичната комедия „Ариф V 216", която партнира на звездите Джем Йълмаз, Озан Гювен и Йозге Йозберк. Следващият си ангажимент в хитовата драматична поредица "Завинаги" младия талант е заобиколен от не по-малко известни колеги, които му предричат блестящо бъдеще в професията

Хактан Артун Касаполу е роден на 25 юли 2008 година в Истанбул, майка му Берин притежава, заедно с по-голямата си сестра Бурчин, реномиран салон за красота в центъра на Истанбул. Артун от малък се увлича от актьорската игра и посещава различни детски школи.


Другите страсти на 11-годишния чаровник са баскетбола и електронните игри. Майка му обаче строго следи да не прекалява с престоя пред компютъра и да не използват социалните мрежи без неин надзор.

loading...

 

Последна промяна на Неделя, 01 Март 2020 14:00

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ