phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 18 Януари 2019 14:52

Толгахан Сайъшман без снимки в сериали

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

 

Лоша новина за почитателите на Тологахан Сайъшман. В този сезон, той няма да се снима. Актьорът няма да се снима в сериали, защото ще се посвети на своята жена, която е бременна. Актьорът ще приема само рекламни предложения.

Както коментира вестник Milliyet, Толгахан Сайъшман в продължение на дълъг период от време ще бъде далеч от тв екрана. Толгахан ще се грижи за съпругата си Алмеда, която е в 6-ия месец от бременността. Известният актьор ще се посвети на съпругата си и бъдещия им син. Толгахан и Алмеда имат намерение да кръстят детето Ефехан.


Толгахан Сайъшман получи вече две рекламни предложения. В тях има оферта за снимки, както с него, така и съвместно със съпругата му. Едното предложение е от мебелна фирма, а другото от магазин за детски играчки.

Тези дни, двойката обмисля предложение за реклама на стойност един милион лири и ще вземе решение дали да участва. Ако Толгахан и Алмеда  вземат положително решение, то  двамата и тяхното бъдещо синче, ще се снимат в рекламен клип през лятото.


 

 

Последна промяна на Петък, 18 Януари 2019 15:04

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ