phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 28 Ноември 2017 19:17

НОВ СЕРИАЛ "СЪРЦЕТО НА ГРАДА" С КЕРЕМ БУРСИН

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Нов сериал по bTV от сценаристката на „Листопад“, „Пепел от рози“ и „Кварталът на богатите“

Два коренно различни свята се срещат в „Сърцето на града“, от 1 декември, всеки делничен ден от 18:00 ч.

Два коренно различни свята се срещат в „Сърцето на града“ – новият сериал, който от 1 декември ще се излъчва всеки делничен ден от 18:00 ч. по bTV.

Историята разказва за Дерин (Керем Бюрсин) и Али (Лейля Лидия Туутлу). Тя е дъщеря на богат човек, а той е млад мъж, израснал без родители, владее 5 езика, има образование в областта на корабостроенето и изкарва парите си с бокс. Али е отгледан от Рауф, който го е взел при себе си, когато Али е едва 4-годишен.

За Али Истанбул е свързан с кошмари от детството. Когато се връща в родния си град, той си спомня как баща му Метин е убил майка му. Кошмарите измъчват Али, докато двамата с Дерин се опитват да открият какво точно се е случило в нощта, когато баща му е убил майка му.


В останалите роли са Гюркан Уйгун – Шахин, Осман Алкаш – Рауф, и Дефне Каялар – Несрин, позната от „Кварталът на богатите“.

Сценарист на „Сърцето на града“ е Едже Йоренч. Тя е сред най-известните автори в Турция. Нейни са диалозите на хитови продукции като „Листопад“, „Двама завинаги“, „Забраненият плод“, „Пепел от рози“, „Север юг“, „Кварталът на богатите“ и „С Русия в сърцето“.


Последна промяна на Вторник, 28 Ноември 2017 19:24

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ