phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 15 Ноември 2017 18:42

АМИНЕ ГЮЛШЕ: КРАСИВА СЪМ, НЕ МИ ГО КАЗВАЙТЕ ПОСТОЯННО

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Амине Гюлше, когато била малко момиченце, се държала доста странно. Тя била много красиво дете и всички й обръщали голямо внимание. Тя първо благодаряла, след това се сърдила и високо заявявала: „Аз си знам, че съм красива, повече не говорете за това!”

Майка й доста се притеснявала, когато тя отвръщала по този начин. Но сега Амине е по-снизходителна към феновете си и когато някой й направи комплимент, тя отговаряла само с „Благодаря”

По нейните думи, всяка жена е красива и заслужава да получава комплименти. Вниманието прави човека щастлив.


На въпрос на журналист, как оценява живота си  преди и след конкурса „Мис Турция”, където тя печели титлата за 2014 година, Амине отговаря:

-Преди конкурса живеех в Швеция, бях завършила училище и работех в един ресторант. По време на отпуск пристигнах в Турция и попаднах в съвсем друг свят. Преди това бях привързана към семейството си  и към работата. И сега е така, моят живот не се променил много. Моите отношения с близките ми и приятелите са същите. Има само една промяна, сега, където и да отида, винаги ме разпознават. Имам много почитатели и това ме прави щастлива. Амине в Швеция или Амине в Турция - това е един и същи човек, като личност, аз не съм се изменила.


Последна промяна на Сряда, 15 Ноември 2017 18:46

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ