phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 11 Юли 2017 13:52

БЕРЕН СААТ - ВЕЛИКОЛЕПНАТА КЬОСЕМ ВЪВ "ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК"

написана от admin
Оценете статията
(2 гласа)

Берен Саат е красива туркиня, която представя себе си по един прекрасен начин и като актриса и като певица. Тя е родена на 26 февруари 1984 година в Анкара в семейството на мама Хайли и баща Хюсеин, в миналото тя се е занимавала със спорт, както и по-големият й брат Джем.

Берен Саат освен турски, владее прекрасно и испански и английски. Тя е взимала и уроци по пеене, затова има и прекрасен вокал.

В студентските си години Берен Саат е опитала да се изяви и като актриса. Тя се явява на конкурс и печели. Тази победа й донася и първата роля. Младата и талантлива актриса харесва на зрителите и Берен получава много добри роли.

Зашеметяващ успех Берен има в сериала „Забранена любов”. Там Берен изиграва ролята на Бихтер. Втората много голяма роля е  тази в драматичния сериал „В какво е виновна Фатмагюл?”.

Берен Саат е удостоена и с честта да играе ролята на Кьосем Султан във сериала „Великолепният век: Кьосем”. Тази роля прибавя още краски на величие във фантастичната й кариера. Берен се справя със предизвикателствата на ролята по един безпрецедентен начин.

Зрителите ще я запомнят с категоричността на образа, който изгражда, присътвието й на екрана е запомнящо се. Не случайно, друга известна актриса Ойкю Караел, която познаваме от  участието й в "Север, Юг", казва за Берен, че докато са си партнирали в "Кьосем", тя се е научила много от нея на актьорски занаят.

Берен Саат се подготвя за участието си в нов сериал.

 

Последна промяна на Вторник, 11 Юли 2017 14:02

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ