phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта




Петък, 07 Юли 2017 11:50

ЧААТАЙ УЛУСОЙ С НОВ ФИЛ И НОВ СЕРИАЛ, КАКВИ СА СЮЖЕТИТЕ ИМ?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

След завършването на сериали „Вътре” с Чаатай Улусой, актьорът с български корени, се готви за снимките на един сериал и един филм.

Какъв е сюжетът на филма за Коджа Юсуф?

Филмът ще описва живота, на големият турски борец Коджа Юсуф, който е живял в края на 19 век. Той е известен с това, че е победил всички шампиони по онова време, а когато станал популярен в Европа, го поканили в Америка. И там борецът успял да спечели всички  свои  срещи. Той спечелил повече от 800 медала и станал любимец на публиката.

Когато Коджа Юсуф решил да се върне в Турция, неговият кораб се сблъскал с товарен съд.

След сблъсъка на двата кораба, хората изпаднали в паника, опитвайки се да се спасят с лодките. Но спасителните лодки не стигали за всички. Когато Коджа Юсуф се опитал да влезе в една такава лодка, седящите в нея, го избутали в морето, страхувайки се, че той ще преобърне лодката. но Коджа Юсуф бил силен мъж, не се пускал от лодката. Тогава един жесток човек, взел брадва и отсякъл ръката на бореца. Борецът загинал,потъвайки  във водите на Атлантическият океан.

Сюжет на сериала на  „Каракьолем и удивителната история на едно момче”, романа на Ипек Гьокдел

Режисьори на лентата ще бъдат  Ягмур и Дурул Тайлан. Първият сезон ще бъде 10 серии.

 

Сюжетът разказва за  младо момче, което живяло в едно селце. Тръгнало това момче да дири убийците на своето семейство. Докато пътешествал намерил палто, облякъл го, това палто имало магическа сила. Давало възможност да пътуваш във времето. Така главният герой се оказал в далечни векове. Там той трябвало да защитава Истанбул... Успял ли е главният герой, върнал ли се е в съвремието, имал ли е любима, това ще разберем следващия сезон, през есента на 2017.


Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ