phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", ДЖАНСУ НА ОПЕРАЦИЯ В САЩ

Оценете статията
(1 vote)

Хазал посреща Дилара в имението. Казва й че насила са я довели в имението, след сватбата. Двете се скарват. Дилара настоява Хазал да се откаже от любовта си, но момичето е категорична, че няма да напусне Дамир. Заявява, че ненавижда семейството си.

Шахин е при Дамир, който вече е в съзнание. Казва му, че Рахми е поел вината на Дилара, която е стреляла.

Хазал не иска да приеме обясненията на майка си и я гони от стаята. В това време Дамир звъни от болницата. Дилара вдига. Той търси Хазал, но майка й затваря телефона и казва на момичето да се откаже от тази любов.

Дилара казва на Джихан, че Хазал няма да се откаже от Дамир. Бившият й съпруг моли Дилара да остави намира Хазал, за да преживее тази раздяла. Тя обаче не е съгласна. Джихан не може да направи нищо повече.

Йозкан обяснява случилото се с Дамир и Озан на своя приятел. Енгин все още не може да разбере кой, кого е убил, но упреква Йозкан, че не е опазил младежа. Озан идва при тях в сервиза. Чувства се зле. Казва на двамата си приятели, че Рахми не е застрелял Дамир, а Дилара. Йозкан е поразен. Пита младежа, защо майка му е стреляла по Дамир. Озан предполага, че всичко е планирано и разказва на Йозкан, че по същия начин хърватинът е постъпил с Харун. Озан го подозира, че е организирал покушението срещу родния му баща.

Хазал отказва да се храни. Джансу се опитва да я придума. Хазал продължава да се инати. Дилара й казва, че тя е свободна да напусне дома си. Дава й телефона да се обади на Дамир.

В затвора Рахми се грижи за съкилийниците си. Дилара отива на свиждане. Той й пожелава да се грижи за семейството. Моли я да навести господин Екрем. Съобщава й, че той е неин истински баща. Разказва й че Екрем прави всичко, за да се запознае с нея и я моли да посети стареца.

Дамир отива при Джихан. Той не приема хърватина. Дамир обяснява, че много обича Хазал и иска да говори с него за това. Дамир се опитва да убеди Джихан, че ще направи всичко заради Хазал, въпреки тъмното си минало. Обещава на Джихан, че ще се промени. Джихан не иска да пусне дъщеря си, за да плаща неговите грехове. Убеждава хърватина да остави на мира дъщеря му. Дамир си тръгва бесен.

Джансу моли сестра си да се разходят. Хазал отказва, защото се чувства като заложница в тази къща. Пита сестра си, защо никой не й вярва, че обича Дамир. Джансу отговаря, че ако не остави този човек ще съсипе живота на всички.

Дилара отива при Екрем. Той й казва, че се е отказал от делото срещу него. Разказва на Дилара че много е обичал майка й.

Озан е на свиждане при дядо си. Пита го защо го е направил. Рахми казва на внука си, че е направил това заради Дамир, защото хърватинът е дявол.

Екрем благодари на Дилара, че го е изслушала. Той й казва, че вече спокойно може да умре. Но е щастлив, че може да си говори с нея. Дилара му предлага да го заведе някъде.

Явуз налага един от клиентите на клуба и го пребива. Озан вижда това и разбира, че приятелят му работи за Дамир. Озан обещава да помогне на пребития. Кара го да съобщи в полицията. Човекът казва, че не може да го направи, защото Явуз ще го убие, както е постъпил с Азра. Озан остава неприятно изненадан от това, което научава.

Озан отново отива в сервиза при Енгин и Йозкан. Споделя с тях, че Явуз е човек на Дамир и разказва какво е видял. Съобщава, че приятелят му е убил Азра. Озан се смята за глупак, защото все се забърква с такива типове.

Кериман пита Джансу за Хазал. Момичето разказва, че сестра ѝ не е добре.

Дилара приема Екрем в имението. Той първо не е съгласен, но дъщеря му е много настоятелна. Дилара го представя на дъщерите си като неин баща. Запознава го с Аллаз. Кериман не може да повярва.

Озан разговаря с Джихан. Припомня му историята за негов приятел, чийто баща е починал при катастрофа. Джихан се е грижил за това момче. Озан си признава, че винаги се е страхувал за него. Изведнъж научва, че не е роден син на Джихан. Бил е съсипан, заради лъжата. Но сега той благодари на баща му за това, което прави за него. Джихан му казва, че винаги, ще му дава съвет, но Озан трябва сам да решава. Джихан се разплаква от щастие.

Джансу моли Хазал да отидат в хола. Там Екрем си играе с Аллаз. Момчето го нарича дядо.

Дилара разказва за срещата си с Екрем на Джихан. Той поздравява Екрем. Старецът се интересува от Рахми. Момичетата са изненадани от поведението на баща си към Екрем и към Аллаз. Екрем иска да се прибере в хотела. Дилара не го пуска. Той смята, че не би трябвало да става така, но се съгласява, за да бъде с нея и внуците си.

Джихан съобщава на Джансу, че са дошли резултатите от клиниката в САЩ и че веднага отиват там, за да направят операцията.

 

Източник: Теленовелас

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ