phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", ДАМИР ОТЪРВАВА КОЖАТА И ПАК ПОГЛЕЖДА КЪМ ХАЗАЛ

Оценете статията
(0 гласа)

Причинил толкова мъка на близките си, Рахми поема официално вината на снаха си. Съдът го осъжда на 20 години затвор. Хазал намира начин да отиде до Дамир. Баща й я заплашва – заклева я, че или ще се прибере у дома или ще убие годеника й, пише Жена на върха .

Дамир оцелява и в тази престрелка. Опитва да се свърже с момичето си, но Дилара му пречи за пореден път. Тя отива да види Рахми, но той не се нуждае от друго, а да даде шанс на приятеля му Екрем. Непокорната дама най-после се съгласява да опознае биологичния си баща.

В последния епизод на „Твоят мой живот” Дамир отива да се сдобри с Джихан. Иска да получи благословията му. Бащата на Хазал обаче е категоричен – страхува се за дъщеря си. Озан най-после разбира що за човек я Явуз. Разбира за смъртта на Азра. Дилара приютява Екрем и го представя на близките си.

 

С помощта на Асуман Дамир успява да се види с Хазал. Чака я в апартамента й, където тя уж отива да събере багажа си. Дилара води Джансу на лечение. Хазал успява да се измъкне, за да бъде с любимия през нощта.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ