phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - ПО КОГО ЩЕ СТРЕЛЯ ДИЛАРА?

Оценете статията
(0 гласа)

Енгин пита приятеля си кога ще се върне в сервиза. Йозкан дава пари на монтьора, за да му пази мястото. Кериман вижда това. След като Енгин си тръгва, тя веднага започва да притиска брат си за пари. Йозкан й хвърля 20 лири в дребни банкноти. Кериман алчно ги прибира.

Асуман моли Джихан да й помогне да се сдобри с Дилара. Той й  обещава да го направи, че тя ще се промени и няма да върши повече глупости.

Дамир иска от Хазал да му прати личната си карта.

Джихан пита Дилара как е Хазал. После я пита за Асуман. Моли бившата си съпруга да прости на сестра си. Дилара е категорична, че няма да го направи.

Хазал се обажда на Асуман да дойде в имението, за да пият кафе. Дилара е изумена.

Пред колежа леля Фатма среща Джихан и Джансу заедно с дъщеря си. Там бизнесменът разбира, че няколко деца са загубили стипендиите си и обещава да им помогне да завършат образованието си. След като двамата с Джансу си тръгват Фатма започва да упреква дъщеря си, че тайно се среща с Джихан. Все пак поощрява Веда да се сближи с Джихан.

Асуман пристига в имението. Хазал я посреща. Дилара отива при сина си. Хазал й дава личната си карта, за да я предаде на Харун.

Кериман се прави на болна. Йозкан се обажда на Джихан, че заради това не може да бъде до Озан.

Екрем отива на химиотерапия. Спомня си за разговорите, които е имал с Дилара. Отново набира номера на дъщеря си, но Дилара не му вдига.

Джихан отново се опитва да говори с Хазал. Тя му казва, че не може да издържа, живейки като затворничка. Иска да се прибере в апартамента си. Джихан не може да й  се довери и затова я държи в имението.

Озан и Явуз се забавляват в един клуб. Двамата се прибират с две момичета. Озан си ляга с едното.

Рахми търси Екрем, но не го намира в болницата. Старецът не си вдига телефона.

Дамир е подготвил всичко за сватбата си с Хазал.

Озан се събужда сутринта и намира момичето мъртво в леглото си. Той е в шок. Търси Явуз, но не го намира. Веднага се обажда на Джихан. Съобщава му за проблема. Джихан изпада в шок.

Рахми отива при Екрем. Той се опитва да скочи през прозореца. Рахми и санитарката отварят стаята и виждат Екрем как се опитва да се самоубие. Рахми му разказва, че не е това начина и спасява стареца.

Джихан отива при сина си. Озан е отчаян. Баща му вижда момичето умряло в леглото. Джихан разпитва Озан, но той нищо не си спомня. Младежът се кълне, че не е взимал наркотици. Джихан вика Бахтияр и Азми, за да му помогнат. Момичето е умряло от свръхдоза, защото има следи от игли. Джихан вярва на сина си, че не е убил жената.

Хазал пише прощално писмо до своите родители. В него тя казва, че избира любовта.

Джансу говори по телефона с Веда. Хазал я вижда и се възползва от това, за да излезе. Джансу я забелязва. Въпреки това Хазал й казва, че отива да се омъжи за Дамир. Иска да се сбогува със сестра си. Джансу се опитва да я разубеди. Хазал я прегръща и избягва от имението. Охраната я спира, но Дамир идва и тя се качва в колата му като изпуска телефона. Дамир й обещава, че ще направи всичко, за да убеди родителите й в тяхната голяма любов.

Джихан не е съгласен да изхвърлят трупа на момичето. Йълдъръм държи да се обадят на полицията.

Джансу съобщава, че Хазал си е тръгнала, за да се омъжи за Дамир. В телефона е записано мястото на сватбата. Дилара му звъни, но Джихан не отговаря.

Полицията идва и започва разследване. Йълдъръм им съдейства.

Рахми се опитва да разсее Екрем. Старецът е отчаян. Рахми отива да говори с Дилара, а Екрем заминава на химиотерапия.

Полицията отвежда Озан, за да му вземат кръвна проба за наркотици.

Дилара намира писмото на Хазал. Прочита го и отива да спре сватбата на дъщеря си.

Джихан е на предела на силите си. Отчаян е, че не може да се справи със семейството си. Йълдъръм вдъхва надежда на приятеля си.

Рахми отива в имението. Джансу му казва, че Хазал е избягала от къщи, за да се омъжи, а Дилара е тръгнала след нея.

Дамир и Хазал се подготвят за венчавката си. Хърватинът взима любимата си и я заведе пред общинския служител. Хазал е прекрасна в булчинската си рокля. Дамир й подарява нов пръстен. Двамата се вричат във вярност и се целуват. Общинският служител ги чака в градината, за да ги венчае. Хазал съжалява, че майка й не е до нея.

Дилара и Рахми пътуват към мястото на бракосъчетанието. Дилара в последния момент пристига във вилата. След нея идва Рахми. В градината виждат как Хазал е седнала пред гражданското лице и казва заветното "да". Преди Дамир да каже "да", Дилара вади пистолет и стреля в него. Хазал е отчаяна. Рахми взима пистолета все едно, че той е стрелял. Дамир е на прага на смъртта и със сетни сили казва на Хазал, че я обича.

 

Източник: Теленовелас

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ