phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 23 Април 2017 18:16

" ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", ДЖАНСУ КАТАСТРОФИРА ТЕЖКО

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Джансу предполага, че Йозкан е в затвора. Отива при Енгин. Провокира го и той потвърждава съмненията й. Отива при Джихан и го пита, къде е Йозкан. Той й казва, че е в затвора заради едно сбиване. Джансу упреква Дениз и Джихан, че са скрили това от нея.

Момичето отива на свиждане на баща си. Той й казва, че е добре. Йозкан й отговаря, че отново е направил глупост. Обещава й че като излезе от затвора ще има достатъчно време за нея

Кериман се прибира. Вижда Рахми разстроен. Той съжалява, че е предизвикал самоубийството на дъщеря му.

Асу и Джандан се успокояват, че са избягали от преследвачите си. Бившата адвокатка се страхува за живота си.

Хазал кани Асу да я посети в новия й дом. Сестрата на Дилара ѝ обещава да я посети веднага

Хазал чака леля си, но идва Озан. Тя е изненадана от поведението на брат си. Озан я моли да започне да споделя с него, за да започнат да бъдат брат и сестра. Озан й казва, че заедно са много по-силни. В това време пристига Асуман

Джандан остава сама. Хората на Халил идват на място. Джандан се оправдава, че не е убила шефа си. Те обаче се интересуват от диамантите. Заплашват я, че ако не ги донесе на следващия ден ще я убият. След което бившата адвокатка звъни на Асу, Казва й че са я открили.

Асуман отива в имението, но не може да открие диамантите. Търси ги в нещата на сестра си. Дилара я заварва да тършува в стаята  и й вдига скандал. Казва на сестра си, че ако не й  даде диамантите ще я убият.

Сема дава на Джихан документите за новите инвестиции на Харун. Разказва му за посещението на Хатидже и разговора за Махиде. После Харун е отишъл и изкарал леля си от психиатричната клиника.

Махиде упреква Хатидже, защото е разказала всичко на племенника й

Джихан споделя със Сема за това, че Харун е забъркал Хазал в своите далавери. Жената предлага да наемат хакер, който да заличи фирмата. Сема се свързва с този хакер, който се оказва Митхат. Тя му изпраща данните на офшерката. Митхат е изненадан, че отново става дума за Хазал.

Асу казва на Джандан, че диамантите са откраднати от Дилара. Бившата адвокатка не вярва на приятелката си. Двете решават да избягат. Джандан не е въодушевена от идеята на Асуман.

Дилара споделя с Харун за диамантите. Тя смята, че сестра й е полудяла. Случайно намират диамантите скрити в една от играчките на Аллаз.

Хората на Халил ги откриват в едно заведение. Дилара казва на сестра си, че са намерили диамантите. Бандитите заедно с двете приятелки се запътват към имението, за да си приберат плячката.

Джихан не иска да прости на баща си. Настоява Рахми да си получи заслуженото, въпреки всичко. Джихан споделя със сина си, че старецът му липсва.

Джихан се обажда на Дилара, че Харун е изкарал леля си от социалния дом. Хазал е бясна. Не може да приеме този факт. Упреква Дилара за това.

Махиде прави пълни самопризнания, като ги изпраща на Дилара.

Хазал отива в дома на Махиде. Иска обяснение от старицата, заради интригите, които е правила. Хатидже получава пристъп. Хазал не й дава лекарството от яд.

 

Бурхан иска да поговори с Джансу. Казва на момичето, че тя е негова дъщеря. Споделя с Джансу, че Дениз може да го предаде, защото Джихан е искал така. Бурхан се опитва да настрои Джансу срещу баща.Джансу настоява свекър й да спре колата, но двамата катастрофират.

 

Източник: Теленовелас

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ