phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 30 Януари 2017 18:21

АХУ ЯТУ (ДЖАНДАН) И ТОЛГА ТЕКИН (ЙОЗКАН) ОТ "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" СА ДВОЙКА В ЖИВОТА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Аху Яту напусна Твоят мой живот с драма, но не допусна личният й живот да се превърне в медиен цирк

Толга Текин се оказа по-голям калпазанин от героя си Йозкан в Твоят мой живот. Актьорът успя да замае две от екранните си любовници, но с едната нещата стигнаха доста по-далеч от кратко интермецо на снимачната площадка.

След като изживя кратък, полу-таен романс с актрисата, която изигра Нурай в сериала, симпатягата пренасочил чувствата си. На екрана той пролива сълзи за майките на децата си, а в живота превърнал едно добро приятелство в истинска любов.

Слуховете отдавна свързваха Толга Текин и Аху Яту. Двамата обаче категорично отричаха слуховете. Героите им в Твоят мой живот имали кратка авантюра, затова се съмнявали, че по между им има нежни чувства. Дори техен колега направи изявление, за да ги защити от медийния интерес, пише kliuki.ws

Година след публикациите обаче публиката получи прощален сюрприз от Аху Яту. Самотната майка все пак се оказа, че има връзка. Тя и Толга Текин бяха заловени от папараци да се държат за ръце като влюбени ученици.

Актрисата напусна сериала след като героинята й беше убита от отмъстителен мафиот. Това освободи и двамата от задължението да се крият от любопитството на публиката. Близки на двойката разкриха, че двамата имат сериозни намерения. Толга Текин се запознал с майката на любимата си и се постарал да й докаже, че може да й се вярва.

Актьорите от Твоят мой живот имат по един неуспешен брак зад гърба си. Ако Толга Текин може да забрави миналото, на Аху Яту й е доста трудно. Славата й на „лоша жена” още я преследва, не без помощта на бившия й.

 

Джем Йълмаз още преди месеци разтръби, че майката на сина им си има любовник. Тогава актрисата беше набедена, че е разбила брака на Биркан Сокколу и Аслъ Енвер. Днес скандалната слава преследва Джансу Дере, а адвокатката от Твоят мой живот може да изживее връзката си на спокойствие.

Последна промяна на Понеделник, 30 Януари 2017 18:30

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ