phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 10 Януари 2017 18:53

БУРАК ТОЗКОПАРАН - ОЗАН ОТ "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" ИГРАЛ КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Импулсивният и темпераментен син на Джихан и Дилара непрестанно създава проблеми на родителите си. Подвластен на емоциите, Озан прекъсва висшето си образование заради семейните проблеми на фамилията Гюрпънар, които стават публично достояние. След злополучната си връзка с измамницата Мюге младежът среща разведената Зейнеп. Между двамата възникват чувства, но ревнивият й бивш съпруг Бюлент не може да се примири, че със Зейнеп са разделени. Безрасъдно смелият Озан не се отказва от любовта си към Зейнеп дори след като Бюлент го ранява и поставя живота му в опасност.

Младият актьор се превръща в звезда в родината си още с първите епизоди на хитовата поредица “Твоят мой живот”. Бурак не е очаквал огромната слава, която сериалът му донася – като тийнейджър той е имал ниско самочувствие заради наднорменото си тегло. “Тежах 100 килограма и прекарвах цялото си свободно време пред компютъра. Играех на електрони игри и непрекъснато похапвах. Веднъж, докато бяхме с родителите ми на почивка в Анталия, една много пълна възрастна рускиня каза на приятелката си за мен “Хубаво лице, но фигурата му е като моята”. Думите й ми подействаха като плесница. У дома се огледах в огледалото и осъзнах, че е права. Подложих се на строга диета и започнах редовно да тичам в парка – така стопих излишното тегло”, споделя любимецът на хиляди почитателки на поредицата. Бурак се наслаждава на своята популярност сред дамската аудитория на сериала. “На ден в електронната мрежа получавам по 60-70 съобщения от млади зрителки на сериала. След излъчването на нов епизод достигат до 400-500 дневно. За мен е изключително приятно. В колкото и лошо настроение да съм изпаднал, духът ми веднага се повдига от този интерес. Някога с моите приятели се чудехме как да преодолеем охраната в нощните клубове, които се опитвахме да посетим. Сега щом бодигардовете ме видят, веднага казват: - “Озан е дошъл. Заповядайте, влезте!”Чудесно е да си известен.” Въпреки, че не е мечтал да стане актьор, Бурак вече дебютира и в киното. През Февруари 2016 година е премиерата но романтичната комедия “Интернет любов”, в която си партнира на красивата Мерич Арал, позната на българските зрители с ролята на интригантката Хале в “Кварталът на богатите”.

Бурак Тозкопаран е роден на 14 Ноември 1992г. В Истанбул. Семействата на майка му и баща му произхождат от черноморския град Ризе в Североизточна Турция. От малък се увлича от музиката и в гимназията участва като барабанист в различни младежки формации. “Дължа всичко , което съм постигнал, на барабаните. Никога не съм бил силен в учението. Благодарение на конкурса за млади изпълнители “Кастал” , спечелих стипендия за университета “Мармара”, в който иначе нямаше да издържа приемния изпит. Избрах специалността “Кино и телевизия”, не за да се посветя на актьорска кариера, а защото исках да снимам клипове за музикалните групи, в които свиря. Преподавателят ми в университета Бурчак Еврен ме убеди да се запиша в кастинг агенция за актьори и аз реших, че няма какво да губя. Одобриха ме още за първата реклама, за която се явих на пробни снимки. В нея изпълнявах ролята на Къванч Татлъту като ученик. В екипа на “Твоят мой живот’попаднах случайно – кастингът се провеждаше в зала, където имах концерт с моята група, и реших да опитам късмета си. Когато научих с какви известни актьори ще работя, бях готов да се откажа, тъй като нямах никакъв опит и се чувствах недостоен. Колегите обаче ме окуражиха и ми помогнаха да се справя в първите снимачни дни.

Дължа много на Еркан Петеккая и на Дживан Джанова, който е необикновена личност. По време на снимките непрекъснато ни забавлява с шегите си, голям ексцентрик е.” Въпреки успехите си като актьор, Бурак не изоставя музикалната си кариера. Той се включва като баскитарист на групата “Хеликоптер” на известния композитор Ахмет Тусуз. С нея изнася концерти пред многохилядна аудитория. “Нищо не може да се сравни с усещането да свириш пред пълна зала. Удовлетворението, което получавам от музиката, е огромно. Никога няма да се откажа от свиренето”, категоричен е Бурак. Въпреки, че фоторепортерите често го улавят в компанията на привлекателни девойки, Бурак твръди, че засега няма сериозна връзка, тъй като не му остава време от професионални ангажименти. “Бил съм влюбен веднъж в живота си, но доверието ми беше предадено. Надявам се пак да открия любовта, но за сега съм фокусиран върху кариерата си. Успехът ме амбицира да покоря още по-високи върхове.”

ИЗТОЧНИК: - Вестник "TV Сага"

 

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ