phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 05 Декември 2016 17:43

"СОФИЯ - ДЕН И НОЩ" - ИМА ЛИ КОЙ ДА ПОДАДЕ РЪКА НА СТЕЛА?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Една от най-гласовитите млади български певици Прея влиза в риалити сериала “София – Ден и Нощ“ тази седмица по NOVA. По каква причина ще се появи звездата с кадифения глас в квартирата на Боби? На чия съдба ще повлияе нейното присъствие и какво общо има с това самият Етиен Леви? Това ще стане ясно в следващите епизоди на сериала от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Въпреки доброто настроение, което Прея ще внесе в компанията, за друга част от приятелите обаче предстоят доста трудни моменти. Връзката на Симона и Асен виси само на косъм, а отношенията между двамата се заплитат все повече. Разколебан между новите емоции към Райна и привързаността си към Симона, Асен влошава ситуацията до краен предел и то с неочаквани последствия.

Проблеми съпътстват и още една двойка – Теди и Найден. Трудно започналата им връзка е разклатена още в самото начало заради странното поведение на Найден. Разкъсвана от ревност, Теодора е готова да стигне до край, за да разбере истината. И точно когато раздялата изглежда неизбежна, тайната на Найден шокира Теди и преобръща всичко.

Тежък избор предстои и на Стела, която се намира в един от най-трудните си периоди. Загубила вяра във всеки, тя поема по опасни пътища, от които връщането е трудно. Има ли кой да й подаде ръка?

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ