phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 04 Декември 2016 19:02

"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - 90 ЕПИЗОД, ОЗАН ДАВА КОМПЮТЪРА НА ГРЕШНИЯ ЧОВЕК

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

Гюлсерен е решила да заведе дело срещу болницата за размяната на децата.

Хазал търси в интернет информация, за да компрометира Джансу. На закуска Дерия припомня на момичето каква е била като малка. Хазал казва, че не е щастлива.

Джндан дава на Дилара финансовия отчет. Тя е оптимист, че фирмата ще се справи, ако проверката премине добре. Дилара разказва на адвокатката, че Озан е взел пистолета на баща си и е отишъл у Гюлсерен.

Рахми се обажда на Дилара. Моли я да го освободи. Казва им, че цялото убийството е записано на видео. Дилара не знае за клипа. Рахми настоява тя да намери видеото. Джандан я съветва да не търси видеото, защото ако попадне в Интернет ще компреметира момичето. Дилара отива да търси компютъра у Гюлсерен. Разпорежда на Хазал да донесе компютъра на моториста. Гюлсерен се ядосва и изхвърля Дилара навън. После отива да разпита дъщеря си за видеото. Момичето е още по-отчаяно.

Йълдъръм е дал на прокурор избягалия финансист на фирмата. Гюлсерен се обажда на Джихан и го пита за компютъра и клипа. Джихан се чуди откъде жена му е научила за този клип. Джихан е решил да унищожи видеото.

Озан е на свиждане на дядо си. Рахми казва и на него за видеото в компютъра на Тео.

Адвокатката разказва същата история на Харун. Той се съгласява да намери компютъра, да го унищожи и да осъдят Джихан за убийство.

Рахми казва на Джихан, че видеото е у Азми. Озан се навива да разпита шофьора и да вземе компютъра. Озан научава, че видеото е в дома на Азми и отива да го вземе.

Йозкан се прощава с детето. Той не иска да го прави, но е принуден. Майката на Нурай чакат да вземат детето и да го отгледат в Германия. Йозкан е отчаян, но го дава на хората. Кериман се опитва да успокои брат си. Джансу отива при баща си. Донесла е подарък за Джан. Йозкан казва на дъщеря си, че братчето ѝ в Германия. Джнасу вдига скандал на Йозкан. Кериман защитава брат си, че е постъпил правилно. Джнасу се ядосва. Но Йозкан отива да настигне сватовете си. Моли Енгин да намери кола.

Дениз посещава Йозкан, за да му благодари, защото майка му е жива, благодарение на Нурай. Разбирайки за проблема, Дениз предлага да ги закара с неговата кола, за да вземат Джан.

Озан взима лаптопа на Тео. Пуска го и гледа какво е станало в нощта на смъртта на рокера. Не издържа виждайки Хазал полугола. Дава компютъра на Харун. Когато бизнесменът гледа клипа, се ядосва. Озан е отчаян. Чуди се дали е постъпил правилно.

Докато пътуват, Йозкан и Джансу разказват на Дениз всичко за размяната в болницата.

Гюлсерен се тревожи, защото не знае какво има в компютъра. Вика на Хазал, но момичето не ѝ казва нищо. Гюлсерен настоява да говори с дъщеря си.

Дилара също търси компютъра на Тео.

Йозкан и Джансу настигат семейството на Нурай до едно крайпътно заведение. Йозкан иска да си вземе сина. Тъща му не дава бебето. Йозкан им казва, че се е отказал от решението си. Иска той да отгледа Джан. Майката на Нурай се убеждава, че Йозкан ще се грижи добре за бебето и му го връща.

Гюлсерен пита Джихан какво има на лаптопа. Той казва, че във видеото се вижда, че Теоман не е убит, а е умрял при инцидент, но Джихан не иска да занесе компютъра в прокуратурата, защото на клипа Хазал е снимана гола.

Гюлсерен отива при дъщеря си, за да поговорят. Пита я дали онзи мъж - ѝ е направил нещо. Хазал отрича. Гюлсерен ѝказва, че ще я подкрепя. Упреква момичето, че е постъпило глупаво. Хазал се оправдава, че е била отчаяна. Отново обвинява Джансу за своето нещастие. Гюлсерен отново упреква момичето, че смята всички около нея за виновни, но не мисли за себе си...

 

Инфо: Теленовелас

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ