phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 16 Октомври 2016 15:26

"КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ" - ИНЦИДЕНТ ПО ВРЕМЕ НА ЕРГЕНСКОТО ПАРТИ НА ЯМАН

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Вечерта на къната на Мира момичетата танцуват. Момчетата се забавляват на ергенското парти на Яман в клуба. Мерт и Озай играят върху масата. Изведнъж в бара влизат въоръжени мъже и отвличат Яман. Водят го у Серез при Мира. Останалите младежи също отиват там. Момичетата отново се отдават на луди танци след като Мира е намазана с къна. Фарук пожелава много щастие на дъщеря си. Селим също поздравява бъдещата си снаха. Невин се обажда на Мира, за да й честити. Лейля иска да говори със Суде.

Момчетата пристигат в градината, но Яман все още не е дошъл.

Суде гледа една от флашките. Лейля й подарява останалите, защото не иска да види нейното поражение. Момичето споделя, че ще премине целия път на Суде от беднотията до изкачването й на върха.

Яман закъснява. Мерт се обажда на шофьора на дядо си и разбира, че някой е отменил плана. Яман е отвлечен. Той се опитва да разбере кои са похитителите. Те го свалят в гората и го зарязват вързан... Яман си мисли, че е у Серез и моли Мира да му помогне.

Един глас го пита дали ще се откаже от Мира, дори да умре. Яман е твърд. Опитва се да свали превръзката от очите си. Успява и вижда, че е в гората. Там няма никой от останалите.

Всички търсят Оркун, но той не знае нищо. Мира е разтревожена. Иска да се обадят в полицията.

Похитителите начело с Гирай докладват на Оркун. Той им казва да преминат към втора част.

Оркун отива у Серез и пита дали са открили похитения. Яман се обажда по телефона на Мира. Казва й, че е в гората.

Мерт и Арас отиват да го вземат. Яман се съмнява в Оркун. Мурат се обажда. Елиф казва, че не са се чували с него отдавна. Мурат обяснява, че той го е направил. Мира взима телефона и му тегли една .... въпреки възпитанието си на светска дама. Партито продължава.

На сутринта Мерт слиза от балкона при Ейлюл. Точно преди да скочи, той пада, а момичето се опитва да го хване. Двамата са на земята един върху друг. Мерт казв,а че много обича своята пеперудка, а Eйлюл се оправдава, че все още не му е простила...

Барабани събуждат всички. Мерт обявява, че сватбеното тържество на Мира и Яман започва официално. Момичетата се въртят около булката. Грим, прически, суетня. Бръснат ритуално Яман. Мира е облечена с роклята, която Невин е ушила. Сватбата ще бъде на плажа. Суде отново е главната организаторка. Арас е влюбен в Тууче.  Каан също пристига.

Оркун се появява на плажа. Разговаря с Дениз. Олджай също е сред поканените.

Гирай идва пиян. Вика на Оркун. Хасан се опитва да го отстрани. Лейля научава от Гирай, че двамата с Оркун са спретнали номера с отвличането на Яман.

 

Прочетете още в Теленовелас

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ