phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 10 Октомври 2016 08:03

"КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ": ЕЙЛЮЛ ЗАЛИВА ОЗАЙ С ЛЕДЕНА ВОДА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Мерт и Яман разговарят. Серез споменава, че от Суде е научил, че Селим и Седеф имат връзка. Яман е изненадан, Съветва приятеля си да се занимава с Ейлюл.

Двете приятелки също коментират посланието на Мерт. Али се интересува от Берен. Тя не му казва нещо определено.

Фарук има проблеми с лихваря, от който е заел пари за ателието на Мира.

Мира започва да се подготвя за сватбата, Фарук я насърчава.

Седеф съобщава, че в тяхната къща ще има прием. Мерт ще е официалният домакин. Седеф казва на племенника си, че трябва да се стегне. Освен това Озай и Ейлюл също ще присъстват, а тя е поканила Олджай. Мерт им казва да правят каквото си искат. Селим научава, че Мира, Яман и Седеф имат план да сдобрят двамата разделени.

Момичетата избират булченска рокля на Мира. Ейлюл си спомня как с Мерт са решили да се женят и да вдигнат сватба.Всички момичета пробват роклите от магазина.

Седеф уж специално казва на Ейлюл че Мерт организира парти заради комикса. Момичето не иска да ходи, но Седеф я убеждава.

Суде настоява Берен да се върне в същото училище. Приятелките на момичето я критикуват, че е бедна, но Суде е уредила дъщеря й да остане да учи в същото училище.

Яман и Мира си подготвят документите за кандидатстване в университет в САЩ. Яман е малко скептичен.

Оркун се ядосва като ги вижда. На излизане от университета, той научава от Бурак, че Яман и Мира ще правят сватба.

Седеф говори с Мерт. Той се интересува как се чувства Ейлюл. Селим се намесва в разговора им. Мерт се досеща, че баща му знае какво е споделил с Яман и леля му. Седеф казва на племенника си да намери начин да спечели сърцето на Ейлюл.

На партито пристига Олджай. Озай и Мерт дават интервю на Дениз. Седеф се заяжда с журналистката. Двете дами не могат да разделят Селим. Асъм е поканил Каан. Момичетата въздишат по младия бизнесмен. Каан споделя, че е откупил цял тираж, за да го предостави на младежките клубове. На Мерт това не му харесва и предупреждава бизнесмена да стои далеч от леля му.

Ейлюл пристига с родителите си и не харесва как се снимат издателят и авторите. Мерт наблюдава своята пеперудка с огромна мъка. Ейлюл също. Олджай се опитва да се сближи с Мерт, но той я отблъсква.

Ейлюл разбира за баса между Бурак и Озай, заради Ейлюл. Тя отива и залива Озай с кофа с ледена вода.

18 май 2015 година

Мерт репетира словото си пред дома на Ейлюл. Гъмзе и Баръш се намесват. Започват да го критикуват. Мерт се заклева, че никога няма да я разплаче. Иска да говори с любимата си. Родителите й му казват, че Ейлюл и Озай са заедно. Мерт се ядосва и тръгва с мотоциклета...

 

Източник: Теленовелас

Последна промяна на Понеделник, 10 Октомври 2016 08:06

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ