phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 07 Октомври 2016 10:43

"КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ", СЕЗОН 2, ЕПИЗОД 72 (ЕПИЗОД 135)

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Берен посреща в болницата Мира и Яман с новината, че братчето на двете е по-добре и сърцето му вече бие силно. Кенан отново има проблеми с парите. Започнал е турско-германски бизнес, който е глътнал всичките му средства. Приятелите на Ейлюл я подкачат, че с Мерт наследяват бизнес империята на Асъм Шекип Кая. Мерт е доволен, че бъдещето пред него е обещаващо. Оркун се кани да пътува до Лос Анджелис. Лейла развързва ръцете и краката си и звъни в полицията, за да съобщи, че е в дома за гости на Асъм Шекип Кая. Яман също е разбрал къде е момичето, причаква Оркун и го пребива. При борбата Оркун едва не пада в пропаст. Яман го удържа с усилия. Селим пристига при къщата след Яман. Чува виковете му и помага да изтеглят Оркун.

От Селим Яман научава, че Мира е в болница. Полицията отвежда Оркун. Той полудява. Хасан и Невин все още са заедно. Мира излиза от болницата здрава. Мерт и Ейлюл, както и Мира и Яман се любуват един на друг. Мира казва на своя любим, че очаква дете.

Последните кадри показват всички артисти, взели участие в продукцията, тичащи на плажа. Така завършва финалният епизод на „Кварталът на богатите" (Medcezir; Приливи и отливи).

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ