phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 07 Октомври 2016 10:40

"КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ",СЕЗОН 2, ЕПИЗОД 71 (ЕПИЗОД 134)

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Оркун се забърква в поредната неприятност. Два дни преди погребението все още държи в плен в една от къщите на Асъм Шекип Кая, до която има достъп своята позната - Лейла, докато на помощ не ѝ се притичва нейна приятелка - Айше, която удря Оркун с прът по главата. Следва борба между него и жените. Осъзнавайки, че трудно ще се справи срещу мъж Айше побягва навън от къщата, за да отиде в полицията. По пътя Оркун я настига и я просва на земята. Айше остава в безсъзнание, цялата в локва кръв. След погребението Оркун се връща в къщата и чисти кръвта по пода. Лейла все още е там, вързана. Оркун ѝ крещи, че са постъпили зле с него. Лейла му се моли да я пусне и му обещава, че никой повече няма да я види.

Яман успокоява Мира, че ще потърсят лекар, заради състоянието ѝ. Докато той ѝ говори, тя вижда вместо него баща си и сестра си, дори Оркун и избутва ръката му от себе си. Яман разбира, че тя отново халюцинира, но тя го уверява, че всичко е наред. Дори иска след като той си вземе душ да отидат при майка ѝ в болницата. Яман се съгласява.

Ейлюл вече е двойка с Мерт. След кратък разговор с Яман, тя отива при Мира, за да провери, как е. Тя е удивена от това, което заварва - изплашената Мира, тъпчеща се с лекарства.

Селим се съмнява, че Асъм Шекип Кая е бил отровен. Споделя на Яман, че е дал за изследване лекарство, намерено до счупената чаша на Шекип Кая. Яман не вярва Суде да е убила съпруга си. Мира чува разговора между двамата и избухва, тъй като смята, че клеветят майка ѝ. Тя твърди, че колкото и силно Суде да обича парите не е способна на убийство. Яман я успокоява.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ