phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 07 Октомври 2016 10:37

"КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ" , 2 СЕЗОН, 70 ЕПИЗОД /133 ЕПИЗОД/

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

На погребението на Асъм Шекип Кая, слова произнасят Яман, Мерт и други от семейството. Суде е гневна на Селим, понеже той прекратява речите, без да ѝ даде думата. Тя му напомня, че все още е жена на Асъм Шекип Кая. Оркун се появява със закъснение на погребението. Изказва съболезнованията си на Мерт. Ръката му е наранена и Ейлюл го пита, откъде е белегът. Оркун ѝ отговаря, че е от игра с куче.

Докато другите се разотиват Яман забелязва брат си Кенан (Али Аксоз) да стои до едно дърво на гробищата. Отива при него и двамата се заговарят. Кенан се хвали, че е получил заработения от него аванс. Яман го подсеща, че е свидетел в съда и не трябва да се мотае много наоколо. Мира има халюцинации, които се проявяват и по време на погребението. Въпреки всичко тя запазва спокойствие и дори утешава майка си, която преиграва със скръбта по починалия си втори съпруг. Денис, приятелка на Оркун, предлага да заснеме документален филм за Асъм Шекип Кая. Семейни приятели на Суде ѝ поднасят своите съболезнования.

Любовницата на Асъм Шекип Кая говори със Селим в кабинета му, след погребението. В разговора се намесва Суде. След кратка разпра между двете дами Суде се опитва да спре по стълбите излизащата от кабинета приятелка на покойния Шекип Кая, но вместо това пада и си удря главата. Тъй като е бременна, тя се притеснява да не изгуби детето, което чака. Лекарски екип ѝ шинира врата и я качва в линейка, в която са още Мира и Яман. По-малката дъщеря на Суде Берен (Мирай Данер) се нахвърля на Селим, тъй като смята, че проведеният от него разговор е в основата на това майка ѝ да пострада. На видеозон Мира и Суде чуват тоновете на детето на Суде. Лекарят препоръчва оставане в реанимация на майката, тъй като сърцето на плода бие слабо.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ