phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 07 Октомври 2016 09:22

"КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ" - МИРА И ЯМАН ПОДГОТВЯТ СВАТБАТА СИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Мира и Яман планират сватба в Кварталът на богатите, но още един проблем заплашва да ги раздели

Драматичен ден на майката посрещат в Кварталът на богатите. Мерт и Ейлюл посещават гробовете на най-свидните си същества, а Мира стресира Суде с категоричен отговор за бъдещето си – след операцията се омъжва за Яман и заминават да следват в Щатите, съобщава kliuki.ws .

Дениз се опитва да даде пари на Гирай, за да свидетелства в полза на Асъм в бракоразводното му дело. Целта на стареца е да докаже, че Суде му е изменила. Узай става свидетел на срещата.

Асъм и Седеф се срещат с Каан, който има план да укрепи холдинга им. Олджай се опитва да убеди Ейлюл, че е несправедлива с Мерт. Дава й комикса за доказателство. Невин иска прошка от Мира за това, че я е обвинявала в престъпление. Селим търси оръжието си, което е изчезнало от сейфа на дома му. Седеф му разказва къде е.

Оркун заговорничи с Асъм. Бизнесменът съобщава на заговорниците, че има силен коз. Ще исхвърли Суде от Кварталът на богатите с показанията на любовника й Кенан, на когото е платил.

Узай и Елюл виждат кой напуска дома на Асъм. Яман научава за срещата и се опитва да намери брат си. Той обаче е в Германия и изключил телефоните. Сеим се опитва да помогне на Суде.

След заседание в холдинга Мерт предупреждава Седеф да не флиртува с Каан. Пред не я и баща си казва, че случаят му напомня за Синан и майка му. Яман и Мира се опитват да помогнат на него и Ейлюл. Мерт казва, че единственият човек достоен за мястото на майка му е сестра й. Селим чува думите му. Седеф организира прием по случай публикуването на комикса му. Елюл научава, че Узай се е обзаложил, че с Мерт ще се разделят.

Любимият й идва да я види, но разбира, че е със съперника му. Тръгва с мотора си след тях. Мира научава, че Яман е пред да учи в Щатите, но тя не е покрила минимума.

Мерт катастрофира пред съседката. Мира съобщава на семейството му. Когато отваря очи в болницата, до него стои Ейлюл. Оркун научава, че датата на сватбата на Мира е определена. Прави така, че Суде да разбере за пистолета, който притежава. Ейлюл не може да прости измяната на Мерт.

 

Яман научава, че Оркун отново е намерил начин да се забърка с близките му. Фарук се оплаква, че продукцията на дъщеря му се поврежда умишлено. Яман звъни на полицията да арестуват Оркун. Униформените пристигат в Кварталът на богатите, но без полза – той изважда разрешително и твърди, че оръжието е на баща му.

Последна промяна на Петък, 07 Октомври 2016 09:28

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ