phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 06 Октомври 2016 18:18

"КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ" - МЕРТ СЕ ОПИТВА ДА СЕ СДОБРИ С ЕЙЛЮЛ, НО ЗАДЪЛБОЧАВА ПРОБЛЕМА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Седеф говори по телефона с Каан, а Селим я гледа подозрително. Подпитва я за бизнесмена. Тя казва, че Асъм е приел предложението на Каан. Селим казва, че Каан е доста добър.

Мерт прави специално видео за Ейлюл. Седеф му дава съвет какво да направи. Кара го да действа, за да завоюва отново сърцето на Ейлюл. Седеф качва видеото. Вика Мерт да говорят.

Ейлюл продължава да е тъжна. Баща й се опитва да говори с нея. Тя обаче се преструва, че е много весела, четейки комикса.

Оркун търси Мира, но тя не му отговаря.

Ейлюл получава много съобщения с молба да се сдобрят с Мерт. Дори един от съседите казва на момичето да прости на любимия.

Яман казва на майка си, че брат му заминава за Германия. Невин успокоява Яман. Казва му, че Кенан има нужда да си събере мислите и да се възстановява. Яман съобщава на Селим, че брат му ще свидетелства по делото за развода и е платил на Кенан. Селим решава да кажат на Суде.

Ейлюл научава за видеото на Мерт случайно. Това видео има над 100 хиляди гледания в социалните мрежи.

Ейлюл споделя с Мира, че всички настояват да прости на Мерт и тя не може да повярва на този огромен интерес. Мира отговаря, че хората не подкрепят постъпката на младежа, а просто му съчувстват. Ейлюл е ядосана и отива в университета, за да смачка Мерт. Приятелите й я чакат с нетърпение. Тууче я вижда и си тръгва, защото не може да приеме нейното твърдоглавие. Ейлюл отива в радиото, където след представянето на новите песни на Яман, Мерт и Озай говорят за своя проект. Вижда двамата в студиото, чува как отговарят на първия въпрос и си тръгва. В ефир Мерт й казва да не си отива. Посвещава успеха си на нея. Казва й, че тя е неговата муза. Ейлюл се ядосва и влиза в студиото. Двамата започват да спорят в ефир. Тя казва, че няма право да я обича, защото й е изневерил. Мерт и се извинява. Избухва скандал между тях. Всичките им колеги се опитват да ги предупредят, че микрофонът е включен и думите им излизат в ефир. Мерт го изключва, но Ейлюл му казва, че вече са се изложили достатъчно.

Яман дава съвет на Мерт да приеме грешката си и да я изплати. Мира съветва приятелката си, че ако не иска да приеме това, което е направил Мерт, просто да приключат окончателно връзката си като цивилизовани хора.

Суде пита Яман къде е Кенан. Започва да му се кара заради брат му. Мира взима телефона и казва на майка си да престане да ги товари с проблемите им.

Мерт присъства на заседанието на Управителния съвет на фирмата, което ще реши бъдещето си. Каан веднага взима думата, за да успее да впечатли младежа. Селим се запознава с документите. Казва, че е доволен от договора. Мерт се доверява на мнението на баща си и леля си и подписва договора. Става и си тръгва от заседанието.

Яман се опитва да разговаря с Мерт. Момчето споделя, че досега винаги е бил от губещите. Озай и Олджай са му отнели Ейлюл, а Синан е отнел майка му. Мерт иска да замине, за да не му отнемат никого. Яман му казва, че бягството не е изход. Мерт вече е излязъл от саксията и се е сблъскал с реалността...

 

Ейлюл се консултира със Сюрея, която й разказва история от личния си живот. Тя се разчуства от разказа на гледачката.

 

Прочетете още в Теленовелас

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ