phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 05 Октомври 2016 17:09

"КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ" : МИРА ПРАВИ КАТАСТРОФА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Семейство Серез отдават почит на гроба на Ендер за Деня на майката. Мерт поднася цветя на гроба на майката на Ейлюл. Там вижда любимата си с Озай. Тръгва си, но е забелязан от Озай, който казва това на Ейлюл.

Суде организира традиционния пикник на фондация Асъм Шекип Кая. Мира съобщава, че мислят да заминат с Яман в Америка. Двамата планират да останат да живеят там. По отношение на работата на Мира, тя върви добре.

На връщане от гробищата, Ейлюл оставя Озай до едно заведение. Той се разхожда из Истанбул. Вижда Дениз да говори с Гирай и ги снима. Журналистката агитира младежа да свидетелства на делото.

Ейлюл отива при Олджай. Поднася й кактус за празника. Ейлюл вдига скандал на Олджай, но тя показва вече готовия комикс. Олджай показва, че в сърцето на Мерт има място само за неговата пеперудка. Ейлюл отново е объркана.

Мерт се хвали на Мира, че е заснел видео. Мира иска да предаде клипа на Ейлюл. В това време Озай идва и носи снимката, която е направил. Мерт се ядосва и двамата с Озай се сбиват. Мира е разтревожена. Но играта загрубява. Селим вижда биещите се младежи. Малко отклонение на вниманието на Озай и двамата с Мерт се озовават в басейна.

Невин идва в къщата на Серез. Извинява се на Мира. Обажда се на Яман и иска от двамата прошка. Невин дава благословията си на двамата. Суде наблюдава отстрани. Мира благодари на Невин за думите.</div>

Ейлюл също пристига у Серез. Но Селим излиза панически от къщи и съобщава, че пистолетът му е изчезнал от сейфа.

Оркун държи пистолет в ръцете си...

18 май 2015

Мира шофира и катастрофира...

8 дни по-рано

Всички коментират липсата на пистолета. Мерт се чуди кога крадецът ще натисне спусъка. Седеф се прибира и казва, че тя е дала оръжието. Озай идва и пита за новини, но Ейлюл му съобщава добрата новина.

Асъм се среща с Гирай и журналистката. Оркун му казва, че Гирай ще свидетелства в негова полза. Асъм им отказва, като съобщава, че Кенан ще свидетелства. Оркун се опитва да говори с Асъм, но старецът го отрязва. Журналистката вижда пистолет на кръста на Оркун. Пита го защо му е...

Мерт провокира Ейлюл да изплюе камъчето. Двамата с Озай отново да се скарат.

 

Мерт и Озай получават авторските си броеве от книгата. Ейлюл вдига скандал. Обвинява Мерт, че я е използвал за главна героиня в комикса. Ядосва се и си тръгва.

 

Прочетете още в Теленовелас


Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ