phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 04 Октомври 2016 18:18

"КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ": МИРА МОЛИ ЯМАН ДА СЕ СДОБРИ С МАЙКА СИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Кенан отива на среща с Асъм във фирмата. Бизнесменът предлага братът на Яман да свидетелства срещу Суде на бракоразводното дело. Кенан скача и хваща за гушата Асъм. Казва на боса, че много неща му куцат, но няма да мине евтино.

Ейлюл плаче, докато кара Яман към Алтънкьой. Тя споделя, че е ядосана на Мерт заради изневярата. Яман ѝ предлага да поговорят. Момичето споделя, че не е допускала от Мерт да направи нещо такова. Яман я съветва, че след време всичко ще се промени. Казва й, че в любовта нищо не е черно и бяло. Ейлюл съжалява, че е ревнувала. Мерт се появява при тях. Ейлюл решава да си тръгне, но той я спира. Казва й, че за него също е трудно. Той много съжалява. Ейлюл му казва, че я е изгубил в деня, когато е преспал с Олджай.

Берен гледа снимките от телефона на сестра си. Открива един клип, в който Мира споделя за пристъпите на болестта си. Момичето показва видеото на баща си. Двамата установяват, че заболяването на Мира е в напреднал стадий.

Мерт дави мъката си по Ейлюл в алкохол пред Яман и Селим.

Седеф се прибира от срещата си с Каан. Селим я посреща, но тя му казва, че е изморена. Мерт я кани да остане. Но Седеф се измъква, че трябва да направи презентация. Седеф споделя, че пред нея са се открили нови хоризонти.

Ейлюл разказва пред приятелките си какво е преживяла след срещата си с Мерт. Тууче се опита да убеди приятелката си двамата да говорят отново. Ейлюл обвинява Тууче, че е целунала Мерт. Момичето се ядосва и я упреква, че постоянно мисли за себе си, и все другите са й виновни.

Мира се събужда. Семейството вечерят заедно. Мира хвали сестра си. Берен провокира сестра си дали си спомня нещата от детството. Мира споделя, че е имала пристъп на амнезия.

Мерт отново излива чувствата си в песни. Яман му акомпанира на китара. Селим се намесва, за да не вдигат шум късно през нощта.

Седеф получава съобщение от Каан, в което той й благодари за приятния ден, който са прекарали.

Хале чака Оркун пред дома му. Извинява му се за стрелбата.

Яман праща съобщение на Мира. Тя му звъни. Обяснява му, че е развълнувана от ателието и не може да заспи. Яман й разказва какво ще се случи след една година с тях. Мира заспива щастлива...

Докато двамата годеници изживяват своето щастие, Мерт и Ейлюл не искат да се сдобрят. Момичето бяга от Серез и плаче неутешимо. Мира работи в ателието, а Яман се опитва да напише нова песен...

 

Мира моли любимия си да се сдобри с майка си. Яман играе баскетбол в кавартала и си спомня тежките думи, които Невин му е казала в болницата. Не може да приеме, че е бил принуден да избира между любимата си и майка му. През това време Оркун отива на игрището и двамата разговарят, играейки един срещу друг с топката. Яман му съобщава че с Мира са записали дата за сватбата...

 

Прочетете още в Теленовелас

Последна промяна на Сряда, 05 Октомври 2016 08:38

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ