phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Новият сериал "ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК" С привкус на екшън

Оценете статията
(1 vote)

С голямо нетърпение се очакваше премиерата на новия сериал "Вътрешен човек" с Чаатай Улусой в главната роля.  Според рейтинговите агенции, дистанционното е в ръцете на дамите, а „Вътрешен човек” се оказа проект, насочен повече към мъжката аудитория. „Вътрешен човек” застана твърдо  в челните позиции в рейтинговите изяви. От тук идва и мнението, че мъжката аудитория има своите надежди и очаквания от новия сериал и в частност към актьора с български корени Чаатай Улусой. Органичната игра на Чаатай, която на моменти проявяваше вкус към екшън, грабна зрителският интерес. Ясно личеше, че Улусой е тренирал добре в САЩ за ролята на полицай.

Хладното изражение на Сарп (Чаатай Улусой) ярко контрастираше с мекото излъчване  на Арас Буулут Ийнемли,  който играе Мерт. Двамата братя Сарп и Мерт перфектно показаха контрастът помежду им. До тук с добрите думи. За жалост дамският каст на сериала е под всякаква критика. Партньорката на Чаатай Бенсу Сорал засега не може да се изравни по качества с Чаатай Улусой, на екрана виждаме красивото момиче, което стои добре като визия, но само това, актьорската й игра има още много какво да даде като детайл, акцент и динамика на екрана. Образът на майката на Сарп също не е изграден напълно, липсват нюанси и цветност в образа, които е представен твърде еднопланово.

 

Може би актьорите ще поработят повече и в новите сериали на „Вътрешен човек” ще допълнят и разгърнат образите на героите си.

Последна промяна на Четвъртък, 16 Май 2019 15:36

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ