phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 22 Септември 2016 12:17

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ: "РАНО МИ Е ДА СЕ ОМЪЖВАМ"

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

- Вие сте на 25 години. Как се чувствате?

- От една страна, се чувствам като възрастна, от друга - все още доста млада. Вече не мога да се държа съвсем безразсъд­но, но все още съм в CЪCтояние да взимам рискови и смели решения. Мисля, че това е прекрасна въз­раст!

- Търговският лозунг на фирмата, която рекламирате, е: "Този филм е базиран на реал­ни събития". Можем ли да кажем, че този филм разказва историята на Серенай?

- Може.Този "филм" разказва за запознанство­то ми с Барбара Палвин, която ми стана истинска приятелка.

- Как се общува с Бар­бара?

- Барбара е красиво момиче. Веднага намерих­ме общ език, защото и двете сме малко лудички. Извън снимките се заба­влявахме много, пяхме, танцувахме ...

- Да не би Керем Бур­син вече да не е реклам­но лице на Mavi?

- Не знам дали мога да говоря за това. Керем реши да избере друг път и да се посвети на актьор­ската кариера. Но аз не мисля, че окончателно ще се откаже ОТ модния биз­нес.

- В една от рекламите пеете. Всички знаят, че имате хубав глас. Не възнамерявате ли да запишете албум, като Бергюзар Корел например? .

- Чух албума й, тя наис­тина пее много добре. Аз също обичам музиката и пеенето, но не знам дали ще мога да запиша про­фесионално албум. Още не съм готова за това, по-късно - може би, но не сега.

- Вие с Kерем заедно се снимахте в игрален филм, за какво се разказва?

- Не мога да ви кажа за сюжета, освен това този проект е спрян. С Керем не бяхме готови да го доведем до края. По-къс­но ще продължим снимки­те.

- Според сценария историята започва в Лос Анджелис. Може би е трудно да летите едно­временно с Керем дотам?

-Въпросът не е в разсто­янието. С Керем просто не успяхме да съгласуваме нашите графици. Ето защо казвах, че проектът е спрян. Може би в бъде­ще ще се върнем отново към него.

- Значи ли, че този сезон феновете ще ви гледат само в рекла­ми?

- Ще се снимам в сери­ал, но този проект няма да тръгне в началото на този сезон. Сега сме в очаква­не да бъде завършен сценарият и след това да започнат снимките – най-­вероятно през декември или януари следващата година.

- Романтична история ли ще е този сериал?

- Да ... Във филма главната мъжка роля ще играе Неджат Ишлер. Той се завръща на екран след 3-годишно отсъствие. За първи път ще играя с него, но вярвам че ще сме добър тандем.

- Това не е ли твърде дълго отсъствие от екрана за една актри­са?

- Това е само една годи­на... Но аз не почивам, направих много неща през това време - реклама, началните снимки на фил­ма с Керем ... Аз вече работя в продължение на осем години без прекъс­ване и имам нужда от време, за да се заредя с нови сили.

- Може би се страхува­те от провал в нови проекти, както се случи с Мерием Узерли в сериала "Кралицата на нощта"?

- Аз съм много внима­телна при избора на про­ектите, в които ще участ­вам. Никога не съм си казвала: "Няма значение какъв е даден сценарий, аз нали ще си взема пари­те, не ми пука". Всичките роли съм избирала със сърцето си.

- Коя според вас е най-­добрата ви роля досе­га?

- Може би тази на Йешим в "Сезони на любо­вта". В тази сериал имаше снимки, в които бях пре­следвана от автомобили, можеше да стане някои инцидент, имаше и други опасни ситуации. По отно­шение на професионален опит това беше ключов проект за мен.

- И "Кварталът на бога­тите", разбира се, там бяхте на върха ....

- Що се отнася до мен - това беше моят шанс да стигна върха на популяр­ността.

- Често ви виждаме с майка ви - все още сте дъщерята на мама?

- Ние отдавна си живе­ем заедно, но аз съм много привързана към нея. Моите родители се разведоха, когато бях на шест години. Останах с майка ми и съм единственото й дете.

ното й дете.

- Майка ви не ви ли казва, че е време да се омъжите?

- Никога няма да ми каже това. Мисля, че още ми е твърде рано, та аз съм само на 25.

- Няма ли да се снима­те в новия сериал на Керем Бурсин, или ще кажете: "Ние вече се снимахме в реклами, достатъчно!"?

- Не се вълнувам дали с Керем може да се снима­ме в един проект, не виж­дам никакви проблеми, но предпочитам работата и личният НИ живот да не се пресичат. Но ако има инте­ресно предложение, ще съм щастлива да играя с него.

- Какво правите в сво­бодното си време? Кои са най-6лизките ви при­ятели?

- Откакто снимахме "Кварталът на богатите" 8 момичета си сформирах­ме обща компания. Оби­чам ги всички много. В свободното си време спортувам и се подготвям за университета.

- Ще учите отново? А къде сте учили пре­ди?

- Завърших Факултета по изящни изкуства, а сега искам да уча социология.

 

 

Източник: "Жълт труд"

 

 

 

Последна промяна на Четвъртък, 22 Септември 2016 12:33

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ