phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 11 Септември 2016 09:20

"МАЛКАТА БУЛКА" - ОТВЛИЧАТ ГАНГА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Нова поредица от изпитания в Малката булка, Ананди е съкрушена, съобщава kliuki.ws

Поредна порция драматични обрати ще видим в Малката булка. Ананди е съкрушена от смъртта на Шив, но това далеч не е единствената трагедия, която й предстои да преживее. Истинското семейство на Амол се появява и настояват да го отведат. Това почти съсипва младата жена, която всячески избягва да се среща с тях.

Междувременно Субатра продължава да триумфира, че Казан не е в имението, а Ананди е сама. Тя планира да продължи с интригите и отнемането на детето от осиновителката му й изглежда идеална цел.

Именно тя казва на Ананди и цялото семейство, че родителите на Амол искан да се срещнат с нея. И я принуждава да говори с тях.

От разказа им Ананди научава, че като бебе синът й е бил отвлечен от зла жена. Родителите му го търсят с години, но без успех. А също така разбира, че двамата са съсипани от факта, че той е преживял толкова много.

Разтърсена от разказа им, Ананди решава да приеме исканията им и да го повери на техните грижи, но малчуганът отказва да си тръгне. Виждайки огромната любов помежду им, семейството решава да го остави при младата жена.

Междувременно близнаците са кръстени и в Удепур нещата изглежда се успокояват. Докато случаят с откраднатите фалшиви антики не излиза наяве. Казан научава за тайния бизнес на Ануп, но решава да замълчи. Полицията обаче разкрива злоупотребата и иска да разследва. За огромна изненада на всички, арестуваният е Алок. Иравани и Мину са изумени, тъй като не вярват, че е възможно да извърши такова нещо. Той признава, че наистина не е в бизнеса с фалшиви антики, но е искал да спаси брат си. Затова е сложил стикерите със своето име на фалшификатите.

Ануп е дълбоко разтърсен от жеста на брат си и осъзнава, че Субатра през цялото време е плетяла интриги. Той я изобличава, но тя се измъква, че думите му са пълна лъжа. Казан разкрива нейната намеса и в неговото прогонване, а Ананди разказва, как я е упоявала с наркотици. Прем не издържа и засрамен удря сестра си пред всички.

Междувременно в Джейтсар нещата не са толкова розови. Някой следи Ганга, а след инцидент в театъра в училището, успяват и да я отвлекат. Джагдиш е притеснен, а тя се оказва отвлечена от бившия министър. С още няколко жени се опитват да я склонят да проституира. Джагдиш издирва съпругата си, заедно с цялото си семейство, но тази, която се досеща, кой стои зад новата драма в Малката булка е Кусум. Междувременно Ганга организира бягството на останалите жени, но е заловена, преди да успее да си тръгне. Министърът прави опити да я насили, но Джагдиш успява да я спаси и да я върне при децата им.

 

Самият политик е арестуван и пребит, а Кусум го заплашва, че ще го накара да си плати за всички престъпления. Той се опитва да отрече, но се оказва невъзможно и този път възмездието ще го споходи с пълна сила.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ