phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 10 Септември 2016 07:31

БТВ ЩЕ ИЗНЕНАДА ЗРИТЕЛИТЕ СИ С НОВ СТИЛ В ПРЕДАВАНИЯТА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Есeнният телевизионен сезон на bTV започва с ново съдържание, възраждане на традиции, човечност и емоции

Есенният телевизионен сезон на bTV събира любимите телевизионни водещи, репортери, лица и истории, за да представи на зрителите ново съдържание, възраждане на традиции, нови герои, ценности и емоции.

Харизматичното трио водещи Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова се завръща в ефира на bTV на 10 септември, точно в 8:00 часа, за да покажат на зрителите на „Тази събота” и „Тази неделя”любопитните истории на популярните и „невидимите” герои на нашето съвремие в приятна женска компания. В работната събота от 11:00 часа Петя Дикова ще представи актуалните новини за звездите от развлекателната индустрия в първото лайфстайл издание за сезона на„COOL…T”. Зрителите на bTV ще видят най-новия музикален проект на сексапилната Камелия, репортаж от Амстердам дни преди голямото шоу у нас на петкратния DJ №1 в света Армин ван Бюрен, както и специално интервю с един от най-популярните поп певци в света – Фейди.

В неделния следобед на 11 септември от 17:00 часа екипът на „120 минути” и Светослав Иванов ще стартират четвъртия сезон на предаването с нови рубрики, ексклузивни гости и срещи от цял свят. Сред първите герои с необикновени истории ще се наредят един от оцелелите от ада на кулите-близнаци в Ню Йорк, българският учен Евгени Делев, който може да проследи родословното дърво на човек до 5 хиляди години назад, президентът от 1997 до 2002 година Петър Стоянов и вечното момиче на българското кино – Катерина Евро, която празнува 60-годишен юбилей.

Точно в 20:00 часа в неделния 11 септември, във втория сезон на най-българското риалити „Фермата” по bTV своя дебют ще направят 19 „герои на новото време”. Вълнуващият телевизионен формат ще предизвика популярни и непознати родолюбци да докажат колко силна е връзката на българина със земята и колко важни за него са битът, културата и традициите.

На 12 септември ще стартират новите сезони на ежедневните предавания „Лице в лице” от 17:30 часа, забавното семейно състезание „Мама готви по-добре” от 18:00 часа и емблематичното вечерно токшоу „Шоуто на Слави” от 22:30 часа. Цветанка Ризова ще дискутира най-важните, горещи и спорни теми, свързани със събитията и героите на деня, а Александър Сано и Chef Георги Матев ще наблюдават роднинските сблъсъци на медийни и немедийни семейства. Екипът на Слави Трифонов ще остане верен на традициите с атрактивни актьорски вечери и злободневна сатира.

Екипът на „Папараци” ще се завърне към разкриването на любопитните и не винаги толкова героични моменти на VIP личностите на 18 септември от 22:30 часа. На 24 септември от 15:00 часа позитивният следобеден „Мармалад” ще постави любими артисти и общественици пред куп забавни предизвикателства, за да разкрият неподозирани свои лица, умения и тайни. Радост Драганова и Димитър Павлов са подготвили куп изненади за зрителите на bTV в третия сезон на предаването – нови визии, рубрики и водещи.

Веднага след тях, от 17:00 часа на 24 септември, своя дебют ще направи и предаването за социални разследвания „Карбовски: Втори план”. В него всяка събота водещият Мартин Карбовски ще прави дълбочинен разрез на човешките истории и контрастите на различния начин на живот.

На 25 септември от 11:00 часа зрителите на bTV ще могат да видят и новите епизоди на позитивното портретно шоу „Търси се”. Водещите Меги и Нели обещават още по-емоционални срещи със съвременните публични личности, техните семейства и близки в ново и комфортно студио.

 

Но това няма да бъде всичко – през есента телевизионните вечери ще предложат на аудиторията още приятни изненади с нов прочит на любимото комедийно шоу „Комиците и приятели”.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ