phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 05 Септември 2016 08:57

АННА-МАРИЯ ОТ "СОФИЯ ДЕН И НОЩ" ПЕЧЕЛИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)
Красивата Анна-Мария от „София ден и нощ“  постигна дългогодишната си мечта да бъде популярна.

Смуглата красавица Анна-Мария спечели сърцата не само на Коко, Митко и Сашо, но и на хиляди фенове на „София ден и нощ“. Тя е в сериала, но бързо се превърна в център на внимание благодарение на външния си вид, но и на сценария, който ударно я направи един от водещите персонажи. Това доведе до коментари, че и тя, както и други участници в риалити сериала, е набутана в него с връзки.
Не може да се отрече обаче, че Анна-Мария Чернева се справя доста добре с ролята на едноименната си героиня. Все пак това е първият й сериозен ангажимент откакто учи актьорско майсторство – образование, с което може да се похвали още само Асен от „София ден и нощ“. Защо и по какви причини красавицата е станала част от продукцията не е толкова важно. За нея това е сбъдната мечта, защото тя от години прави опити да стане истински популярна, но досега все не й се получаваше
Както доста засукани мадами у нас, чиято фикс идея е славата, Анна-Мария също е правила опит да намери мястото си под слънцето и сред звездите. През 2013г. тя издава пилотния си сингъл „Фетиш“, за който обаче вероятно дори много от запалените фенове на поп-фолка не са й чували. Песента е обречена на провал още с излизането и показва нагледно на Чернева, че музиката определено не е нейната сила, пише hotarena.net, цитирана от kliuki.ws.

На красавицата вероятно й липсват и необходимите връзки, за да пробие в жанра с най-жестока конкуренция. Тогава тя решава да се „преквалифицира“ и записва актьорско майсторство. Преди да стане популярна със „София ден и нощ“ Анна-Мария играе ролята на типична кифла в 2-3 реклами, а междувременно се подвизава и като модел. Занимание, които и до днес не е загърбила, защото се оказва доста по-доходоносно от снимките в риалити сериала.

Красавицата обаче не е заради парите в продукцията, а по-скоро за славата, която й донесе. Като бонус към нея очаквано или не получи и дузина дружки, с които да се забавлява без умора в хитови заведения в столицата и по морето. Анна-Мария определено успя да намери своето място в „София ден и нощ“ и в сърцата на феновете и те са готови да си затворят очите за фаловете в миналото й.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ