phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 20 Август 2016 11:36

СЕРЕНАЙ САРЪКАЯ ВСЕ СЕ ЗАЛЮБВА С КОЛЕГИ АКТЬОРИ

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

Серенай Саръкая стоя една година без гадже, докато не се за залюби с Керем Бурсин.

Предишното гадже на Серенай беше партньорът й от "Кварталът на богатите" Чаатай Улусой - изпълнителят на ролята на Яман. Връзката й с него продължи по-малко от година. В началото на 2015-а красавицата се изнесе от общата им квартира, която двамата наеха след годежа си, пише в."Уикенд".

Чаатай поиска ръката на Серенай през юни 2014-а. Това стана по време на тяхна почивка в Гърция. Специално за романтичната ваканция актьорът беше наел луксозна яхта, а предварително беше купил годежния пръстен от Истанбул.

Улусой и Керем Бурсин не са единствените аркашки, с които госпожица Саръкая е делила покрив и постеля. Преди да се загаджи с партньора си от "Кварталът на богатите", красавицата беше интимна с Октай Кенарча.С последния от тук цитираните актьори тя се снимаше в крими поредицата "Мъжът от Адана".

Днес Октай не ще и да чуе за бившата си любима. Обвинява я във всевъзможни грехове, включително и в липса на морал. "Тя е "демон", от който бягам", заяви преди време артистът по адрес на хубавицата. Екранната Мира Бейлидже от "Кварталът на богатите" е една от най-сексапилните турски актриси и никога не й липсват ухажори. Тя дължи хубавата си фигура на спорта. Като тийней-джърка красавицата тренирала волейбол.

На есен Серенай ще участва в нов сериал. В сагата, чието име все още не е уточне¬но от продуцентите и сценаристите, ще й партнира Мурат Йълдъръм, познат у нас като Демир от хитовата сапунка "Гордата Аси".

 


Последна промяна на Събота, 20 Август 2016 11:41

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ