phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 20 Август 2016 09:01

МИНЕ ТУГАЙ НАПУСНА ПСИХИАТРИЧНАТА КЛИНИКА И ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ В "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ"

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Лечението на Мине продължи около година. Сега тя вече е добре и дори на есен отново ще се снима в продукция за малък екран. Красивата туркиня ще се присъедини към актьорския състав в третия сезон на добре познатия у нас сериал "Твоят мой живот". Каква ще е ролята й там обаче все още не е ясно, в."Уикенд".

Мине е родена на 28 юли 1978 г. в Коня. На 19 дебютира на театрална сцена в постановката

"Мече с големи уши", след което се записва да следва актьорско майсторство в истанбулската консерватория. По-късно изкарва още едно висше - по специалност ,,драматургия" в университета "Бахчешехир".

Първата си тв роля госпожицата играе в сериала "Гюлбеяз". След това я поканили да влезе в кожата на Дефне в "Готова на всичко" - хитова сапунка, която е добре позната и на българските

У нас сме гледали Мине и в друга много популярна поредица - "Времето лети". В сагата за капитан Али тя изпълняваше ролята на Бахар.

В      "Кварталът на богатите" героинята й Ендер Серез е преуспяла архитектка, дъщеря на богатия бизнесмен Асъм Шекип. Още докато следва в университета, юристката се влюбва в Селим и двамата се женят въпреки неодобрението на баща й. След раждането на Мерт отношенията между съпруга и татко й се затоплят, но появата на Яман в живота им разпалва старите дрязги.

Участието на Мине Тугай в турския "Ориндж Каунти" приключи с автомобилна катастрофа. ПТП-то бе показано в пилотния епизод на втория сезон на сагата. „Убиването” на Ендер, както вече бе съобщено стана заради  нервния срив на Мине Тугай.

 

 


Последна промяна на Събота, 20 Август 2016 09:11

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ