phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
КАРТИЧКИ ЗА 17 ЯНУАРИ 2023 АНТОНОВДЕН

Е-мейл Печат ПДФ
(5 гласа, оценка 4.80 от 5)
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 

 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

На 17 януари 2023 се чества преподобни АНТОНИЙ Велики.

 

Антон е име с латински произход и означава безценен.

 

 

Празнуват Антон, Андон, Антоан, Анко, Донко, Дочо, Доньо, Тони, Тонко, Тончо, Антоанета,Антония, Антонина, Дона, Донка, Тонка.

 

Антон се чества още и на 10 юли.

 

Хората, носещи името Антон и подобните имена са спокойни и разумни хора. Те са сдържани и много добро желателни към всички, включително и към хората, които се държат лошо с тях. Те мра зят промените и изненадите. Те обичат спокойния и пред начертан живот, където всичко е ясно и няма никакви катаклизми. Те мразят скандалите и полагат всички усилия да не допускат повишаване на тон. Децата с това име са изключително много привързани към майките си. В зрелите си години тези хора са пазители на семейството и покровители на близките си. Те бдят над семейството си непрекъснато. Те са хора на действието. От тях никога няма да чуете празни приказки. Те са отлични работници и се залавят с желание за всякаква работа. Те могат да постигнат доста високо обществено положение. Хората, носещи тези имена са верни съпрузи и ценят верността на партньора си. Държат на елегантността и чистоплътността.

 

Цветът, който им носи щастие е светлозеленият, камъкът, който ги пази от злини е лазурит, растенията, които действат благоприятно, са то пола и люляк, животното покровител е рак.

 

 

Поздравете именниците с картички от ТУК

 

Последно променен на Понеделник, 02 Януари 2023 18:57  

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ