phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 02 Август 2013 13:13

РИБИ 2014

 

 

Това е вашата година! По силите ви ще е всяка работа. Каквото и да замислите - никой няма да ви попречи. Просто никой не е останал след края на света.

Рибите са по природа творчески личности и през 2014 г. ще бъдат извор на идеи. Дори най-безумните начинания още през май ще дадат положителен резултат. Но не трябва да надигате много високо глава, че може да паднете. Не всички ще се отнасят доброжелателно към успеха ви. Най-плодотворното време за вас е лятото. Възможни са само някакви семейни разногласия през август. Задължително трябва да спортувате. Освен физическа сила и енергия това ще ви донесе още повече вдъхновение в творчеството.

Здраве

Макар че няма да бъдете в идеална форма, ще успеете да издържите с чест всички изпитания. Принудителните грижи за здравето ще ви накарат да откриете много ефективни методи за опазването и укрепването му.

Работа

През новата година звездите ви препоръчват да не си разваляте отношенията с началството. Ако си спечелите неговата подкрепа, тя ще ви бъде голяма опора в трудни моменти, когато колегите ще бъдат неискрени, ще пускат за вас гаднички слухове и т.н.

Пари

Макар и вълнообразно, доходите все пак ще постъпват в хазната ви. Като цяло финансовата прогноза за вас през 2014 г. е положителна. Само трябва да бъдете готови за това, че ще се налага много да обикаляте, често далеч от дома.

Любов

Определено ще се появи възможност да подобрите условията си на живот. Трябва само да се постараете да не си развалите отношенията с любимите хора и роднините, а шансовете за това са доста големи. Помнете, че умението да се прави компромис никога не е излишно, още повече че често изведнъж се изсипват проблеми и не можеш да разбереш кой всъщност е виновен.

Сватба

През 2014 г. ще бъдат щастливи онези Риби, които ще се оженят или омъжат в началото на годината през зимните и пролетните месеци. Най-добрите дати за сватба са 4, 23 и 25 януари, 6-11 февруари, целият март, 1 и 23 април, 8, 9 и 17 август, 29 септември, 19 декември. Не планирайте венчило на 7 и 9 юни, целия юли, 2, 3 и 12 септември и 9 ноември.

Пътешествия

Ако искате да се приобщите към духовното наследство или да извършите поклонничество, обърнете внимание на Непал, Индия, Китай, Иран, Израел или Централна Русия. Докато пътувате, често ще имате нужда от уединение и умиротворяваща релаксация, посещение на културни и свещени места. Желателно е да си изберете кът за отдих по-далече от хората, край горски дебри и задължително на брега на водоем, море или река, където може да помечтаете и даже да съчините стихове. Най-добре да не вземате децата на това пътуване и да изкарате почивката сами или с любим човек.

Талисман

Ваш талисман за 2014 г. е малка морска раковина. Най-добре е винаги да я носите със себе си, в чантата или джоба. Иначе енергията й няма да е достатъчна, за да направи следващите 12 месеца безоблачни и щастливи.

Малките Рибки

През 2014 г. те ще радват родителите си с искрения си и добър характер и интелигентността си. Ще искат да са все с връстниците си. Грижовните родители и крепкото здраве няма да им позволяват да боледуват често. Учениците ще ги тегли към хуманитарните предмети и ще имат по-лоши оценки в точните науки. По-големите Риби ще бъдат погълнати от мечти и съмнения за настъпващата зряла възраст. Родителската подкрепа ще им помогне да направят правилен избор в живота.

ПРИНЦИПИ

Да изразиш съчувствие, е по-важно, отколкото да помогнеш.

Не мога да се откажа от пиенето, както рибата от водата.

Редът е измислен от скучни хора.

Не отлагай за утре това, което можеш да свършиш вдругиден.

Малко ли неща мога да обещая...

Да работиш бързо, е все едно да гълташ, без да дъвчиш.

Готов съм да разбера всички, само не и себе си.

Върбата се огъва по време на буря, а дъбът пада.

Всички знаят, че съм вечно зает, но малцина знаят с какво точно.

Не ме притискайте, ще се изплъзна като риба от ръката!

 

 

Обща характеристика на зодия Риби

Отзивчиви и добри хора. Типично за тях е добротата. Те са малко страхливи и стеснителни и лесно се отдръпват от хората. Липсва им самонадеяност. Страхуват се от излагане и затова са доста несдържани и словоохотливи. Имат отлични  идеи, но от скромност не умеят да ги споделят с никого. Техният вроден страх ги прави предпазливи и песимисти.

Отрицателни качества – неустойчиви, слабовати, те често могат да бъдат подвеждани. Тежки  натури. Трудно могат да се изпълнят претенциите им. Нямат никаква енергия и издръжливост и затова могат лесно да станат развлечение на другите или някой да се подиграе с тях.

Болести – много чувствителни към студа. Да внимават да не се простудяват. Заболяват от колене и кожни болести. Често страдат от менструални смущения и имат случаи на отравяне.

Любов и брак - макар и много любящи натури , тяхната чувствителност и срам не им дават възможност да изразят чувствата си .Тяхната загриженост в брака ги тормози. Чувстват се несигурни и страдат от чувство за малоценност.

Финансово положение – доста трудно се оправят с парите.

Щастлив ден – петък.

Щастливо число – 3.

Късметлийски камък - аметист.

 

 

 

Последна промяна на Събота, 07 Септември 2013 15:30
Още в тази категория: « БЛИЗНАЦИ 2014 РАК 2014 »

Добавете коментар


ПОЖЕЛАНИЯ

Регистрационна форма

НОВА ГОДИНА

Нова година
Image Detail
Дядо Коледа
Image Detail
nova-godina...
Image Detail
Дядо Коледа
Image Detail
Нова година
Image Detail
Нова година
Image Detail

Събития