phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
ХОРОСКОПИ 2014

 

 

 

Цялата година ще прекарате като в рая. Може да се каже, че много сте загубили, но, от друга страна, сте получили възможност да летите, а и миналите ви грехове са забравени.

През 2014 г. ви чакат големи перспективи. Ще преодолеете всички прегради по пътя, за да постигнете замисленото. Но трябва добре да претегляте решенията си. Само внимателно планиране и контрол над постъпките ще помогнат на Овена да постигне желаните цели. През лятото са възможни дребни семейни неуредици, които бързо ще се разрешат. Може да получите интересни предложения за бизнес. Не е изключено да ви направят скъпи подаръци или да ударите голяма печалба от лотарията.

Здраве

Настройте се, че състоянието на организма ви изисква немалко внимание. Крайно нежелателно е пренебрежението към профилактиката на болестите. Плачевни последствия може да докарат и вредните навици. Още от днес трябва да започнете активен начин на живот и да промените едно-друго в хранителния си режим. Така ще сте напълно подготвени за битките.

Работа

Препоръчва се през 2014 г. да се отнасяте към професионалната си дейност много внимателно и съвестно. Като никога за вас важи твърдението, че Бог е в дреболиите. Овните, които са достатъчно трудолюбиви, настойчиви, отговорни, ще бъдат възнаградени по достойнство.

Пари

Табу за вас през новата година са пасивността и разчитането, че материалните блага ей така, сами, без никакво усилие, ще се изсипват от рога на изобилието. Звездите ще обичат през 2014 г. инициативните, подвижни Овни, които са готови за делови пътувания, командировки, извънреден труд и т.н.

Любов

Тази година се подгответе за бурен личен живот. Недостиг на емоции няма да има. Ще се карате, после ще се помирявате, после пак ще си изяснявате отношенията и така почти цяла година. Чак когато новата 2015 г. се зададе на хоризонта, страстите ще започнат да утихват и това ще бъде началото на дълъг период на стабилни отношения.

Сватба

 

Настойчивите Овни ще се стремят през 2014 г. да узаконят връзката си и ще са напълно прави, защото именно през тази година имат всички шансове да постигнат семейно благополучие. Особено благоприятни дати за брак са 10 и 14 януари, 13 март, целият април, 3 и 20 юни, 14 и 19 август, втората половина на септември и 4 декември. Внимавайте да не насрочите сватба на 22 и 24 февруари, първата половина на май, от 11 до 18 юни, 1, 5 и 6 септември и 20 декември.

Пътешествия

 

Малкото време, което ще отделяте за себе си тази година, трябва да прекарате с максимална полза. Най-добре ще ви  се отразят  кратки пътувания до екзотични страни: Мексико, Уругвай, Испания или Южна Африка. При това е за предпочитане да се движите с различни видове транспорт, така още повече ще разнообразите и ще направите увлекателен отдиха си. За да има пълна наслада, Овенът трябва да избира екстремни маршрути, изискващи физически усилия, с риск и приключения.

Талисман

Най-добре през 2014 г. ще ви пази безопасната игла, но задължително трябва да бъде закопчана. Ако искате да я носите по дрехите, изберете декоративните варианти, които продават в бижутерските магазини. Винаги я носете със себе си - в чантата или джоба, и тя ще ви донесе късмет.

Малките Овнета

Децата от зодия Овен ще радват родителите си с жив ум и нетипично за годините им зряло отношение към живота. Е, заради ината им често ще бъдат и наказвани. Малките ученици ще заемат лидерски позиции в колектива и ще опитват да манипулират връстниците си. С ученето ще има проблеми, макар че всичко им се удава лесно. Тийнейджърите Овен ще се стремят да избягват родителската опека и ще искат да водят самостоятелен живот. Родителите не бива да оставят този процес на самотек и трябва да контролират рано “оперените” Овни.

ПРИНЦИПИ

По-добре е да не се спори с мен.

Първо действам, после мисля.

Когато другите забавят, аз натискам газта.

Ще бъда вечно млад.

Прави, каквото правя аз, по-добро не можеш да направиш.

Най-трудно е да изслушаш събеседника до края.

Упорството не е порок.

Лесно е да се контролира ситуацията, по-сложно - емоциите.

Един Овен - добре, два Овена - много.

Първи не нападам. Но не дай боже да ме закачат.

 

 

 

ОВЕН –  21 март – 20 април

Девиз на зодия Овен – „Аз съм”.

Много енергични, делови хора, активни и жизнерадостни. Стремят се напред с с  предприемчивост и одухотвореност. Тъй като те са много убедителни  и  лесно повличат хората със себе си, то те са и най-добрите водачи. Те лесно пораждат идеи, които също толкова лесно осъществяват.

Отрицателни качества – Нетърпеливи, много избухливи,заядливи. У тях любовта към самостоятелност е тъй голяма, че се бунтуват срещу, всяко насилие. Имат отлични  идеи, но понякога им липсва търпение при осъществяването им. Нахално се стремят напред, водени от желанието винаги да са първи. С тяхната прибързаност и нетърпение, те често сами си вредят.  Егоизмът им е чест спътник, както завистта и ревността.

Болести - общо здрави, а след боледуване, удивително бързо се съвземат. Най-слаба зона в тялото им е главата / невралгия, психическа преумора/. Да обръщат внимание на зъбите, очите и бъбреците.

Любов и брак - хора с бурен живот, обичат приключенията, свързани с желания за ласки. Колкото по-трудно получават ласки, толкова по-настойчиви стават. Много са ревниви, често ревността им завършва с инциденти. Въпреки голямата склонност към приключения в брака са много привързани. Чувството за ревност, обаче не ги изоставя и често води до други дрязги, и създаване на излишни тревоги в семейството. Подходящи за брак Дева иСтрелец.

Финансово положение – лесно печелят пари, но лесно ги и харчат.

Неудачни периоди – от 21 април до 21 май и от 21 декември до 19 януари.

Съдбоносни години - 39, 46, 53, 60, 67

 

 

 

 

 

 

 

Телци, вие ще се превърнете в свръхчовеци, за да разчистите последствията от апокалипсиса. Гордейте се и се трудете - това е вашият девиз през 2014 г.

 

Чака ви много успешна година. През първите шест месеца стремително ще се изкачвате по стълбицата на кариерата. И само от вашето упорство зависи дали ще останете на водеща позиция или ще паднете. Летните месеци ще ви донесат много приятни моменти, но внимавайте да не се нараните. След като хубаво си починете през лятото, набрали сила и енергия, ще може да дадете отпор на враговете, които ще се активират наесен.

Здраве

Годината започва за вас много енергично. Толкова, че в края на зимата вече ще сте изчерпали ресурсите на организма си и ще започнете да изпитвате дискомфорт. Ако в добавка не обърнете внимание на това, може да имате доста проблеми със здравето. Съветът е само един - грижи, грижи и пак грижи за самочувствието.

Работа

Особено положителни перспективи през тази година ще имат Телците бизнесмени и представителите на творческата интелигенция. Първите ще заемат ръководни длъжности, вторите ще станат още по-популярни, отколкото са били досега. Останалите Телци също няма да бъдат обидени от съдбата, всички от тази зодия ще укрепят авторитета си в своята област. Най-благоприятен ще е периодът до средата на лятото. Още един положителен момент ще бъде вълната от нови полезни запознанства.

Пари

По отношение на парите трябва да бъдете възможно най-точни и да движите делата си по най-коректния начин. Ако ви поискат заем, постарайте се интелигентно да откажете. Давайте само на тези, които сте изпробвали многократно за честност. Самите вие не влизайте в дългове и разпрострете това правило върху наличните пари, банковите кредити, битовите сметки, с една дума - върху всичко.

Любов

В личните ви дела може да се предвидят някои неравности. Конфликтни вълни ще се редуват със светли ивици от стабилни и ярки взаимоотношения. При това емоциите ще се окажат достатъчно силни и ще се стоварят на главата на Телеца. Това е нормално, тъй като ще има и подходящи събития като например сватба или раждане на бебе.

Сватба

Ако искате семейно щастие, оженете се по-добре през първата половина на годината, когато благотворно ще ви въздейства Уран. Като наближи есента, ще започне да ви влияе войнственият Марс и браковете често ще рухват. Благоприятни дати са 5, 6 и 20 януари, целият февруари, от 3 до 12 март, от 1 до 10 април, целият юни, 13 октомври, 11, 19 и 23 декември. Неблагоприятни дни за венчило са 5 май, 17-26 юли, 7 август, 18-20 октомври.

Пътешествия

Телците винаги много отговорно подхождат към организацията на почивката си. Добре е тази година да се спрете на страна, богата на паметници на културата, и да откриете хотел, гарантиращ отдих от най-висше качество - луксозна стая с изглед към океана, с градина и СПА салон. Изберете едно, но ВИП място за ваканция, където ще може да се отпуснете с цялото семейство, да ходите на екскурзии и изложби, а и да купите произведения на изкуството. Най-добрите места за Телците в това отношение ще са Бразилия, Египет, Тайван.

Талисман

Пазител за вашата зодия през 2014 г. ще бъде всеки предмет, направен от корал. Може да е бижу, декоративна висулка или друго. Идеалното е да ви го подари близък или любим човек - тогава талисманът ще работи още по-активно, ще привлича успех в бизнеса и любовта.

Малките Теленца

Родителите на Теленца няма да могат да се нарадват на децата си, които ще бъдат послушни и изпълнителни. Малчуганите няма да притесняват възрастните нито с поведението си, нито със заболявания. Учениците от тази зодия често ще се чувстват непотребни и изоставени, затова ще се нуждаят от много родителска топлина и внимание. Колкото по-големи са децата Телец, толкова по-активно ще участват в живота на колектива, ще организират художествени конкурси. Ще ги тревожи обаче въпросът за по-нататъшните перспективи в живота.

ПРИНЦИПИ

Не жаля пари за покупки, жаля за зейпазар.

Чуждо не ми трябва, моето не пипай.

Лош мир е по-добър от хубава караница.

Не безпокой онзи, който добре се е уредил.

По-добре красив диван, отколкото красив залез.

Яденето е сериозна работа.

Ласкаво теленце от две майки суче.

Когато си на второ място, пестиш сили.

Не понасям запалки за еднократна употреба!

Дегустатор - това е истинското ми призвание.

 

 

Обща характеристика на Телец

 

 

Телец -  21 април -20 май

Девиз на зодията – „Аз притежавам”.

Търпеливи, тихи хора, които за личното си спокойствие избягват разпарвиите. Обичат семейният  живот и домакинството. Те са много постоянни хора и верни приятели. В работата те са съзнателни и  издръжливи. Обичат изкуството и музиката. Имат консервативни  възгледи, но са сърдечни, сръчни, приятни хора. Характерно за тях е резервираността.

Отрицателни качества – Тежки, неподвижни хора, за които удобството  е на първа линия в живота. Целта в живота у тях е реалното и затова  обичат да прекаляват в угода за ядене и пиене.Държат много на мнението си  и са неотклонни от него. Някои  между тях са много мързеливи. Тяхната мнителност ги прави безскрупулни и брутални. Като се почувстват засегнати в яда си се самозабравят.

Болести – здрави и издръжливи хора, които най-добре се лекуват с природолечение. Най-чувствителното място у тях е гърлото. Могат да заболеят от хемороиди, леки възпалителни процеси на пикочния мехур.

Макар и ревниви с тях се живее леко. Много са верни и предани. Малко са неразговорливи и от тях не бива да се очакват излияния. Не са хора, които обичат да говорят за любовта. Обичат дома си и са добри родители. Добре е от време на време да се измъкват от това, да не се отдават непрекъснато на семейството и грижите за него.

Подходящи за брак са Дева и Козирог.

Финансово положение – парите играят  важна роля в живота им. Те са добри капиталисти. Жените харчат много пари за тоалети.

Неудачни периоди – от 22 юли до 21 август, от 20 януари до 18 февруари

Щастливи дни - петък.

Щастливо число – 6.

Щастливи камъни – ахат, зефир.

Съдбоносни години – 41, 48, 55, 62, 69.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След експлозия в Големия колайдер вашата мила раздвоеност най-накрая ще придобие физическа форма. Ето сега вече ще можете да бъдете на две места едновременно и ще успеете да свършите всичко онова, за което по-рано не е имало достатъчно време.

Майтапът настрана, тази година трябва да обърнете особено внимание на здравето си. Но извън това 2014-а ще бъде много успешна за Близнаците. С настъпването на лятото се появява страстно желание да се отправите на път. Вземайте отпуск и напред към приключенията. Като наближи следващата Нова година, вашите старания на работното място ще бъдат възнаградени с премия или увеличение на заплатата.

Здраве

Никакви глобални сътресения по отношение на самочувствието ви не вещае 2014 г. Това не означава, че може да пренебрегвате здравето си. През зимните месеци са възможни чести настинки. Във физически план е достатъчно да не изпадате в крайности, например да преяждате или да гладувате, за да отслабнете. По отношение на емоционалното здраве трябва да се постараете да запазите душевното си равновесие във всякакви ситуации и да не приемате проблемите близко до сърцето.

Работа

Ще останете спрофесионалните си проблеми едно на едно. Няма да дочакате помощ отникъде. Но ако подходите към стоящите пред вас задачи внимателно, задълбочено и отговорно, няма да загубите позициите си.

Пари

Звездите ви съветват да проявявате повишено внимание към разходите и инвестициите. От всякакви съмнителни сделки и предложения по-добре се откажете. Във всичките си начинания се ръководете от добре известното правило - седем пъти мери...

Любов

 

Тази година ще успеете да издигнете отношенията си с любимия човек на качествено ново ниво. Неженените и неомъжените ще скрепят съюза си с брак, семейните ще загладят стари проблеми помежду си. Затова е много важно да влезете в новата година без кавги и още в първите й дни да сключите мир или да обявите временно примирие.

Сватба

Малцина Близнаци ще бъдат щастливи в брак, сключен през 2014 г. Причината е, че брачни отношения сега не им трябват и ще наденат оковите или по принуда, или заради спор. Благоприятните дни за венчило също са малко: 10 март, от 1 до 6 май, 18 юни, 24 и 26 август, 25 ноември. Затова пък неблагоприятните са предостатъчно: 19 януари, от 10 до 27 февруари, целият април, 3, 8, 17 и 29 юли, 30 август, от 10 до 15 декември.

Пътешествия

Ако искате добре да си починете през 2014 г., планирайте подвижна ваканция, която не оставя време за скука. Идеалното е опознавателни пътувания за 3-4 дни в различни страни, включително задължителен шопинг и разглеждане на забележителности. Най-подходящи за това са екскурзии с автобус или обиколка със собствената кола. Пътешествията трябва задължително да са в компания, за да си споделяте непрекъснато положителните емоции, тъй като самотата е противопоказна за Близнаците. Чудесни за отдих ще бъдат страните в Европа и Южна Америка.

Талисман

Най-добрият талисман за вас тази година е обикновеното перо. За предпочитане е да е синьо или черно, може да го купите от сувенирен магазин, но не трябва да го показвате на никого. Ако само вие си го гледате, то ще ви предпази от всякакви беди.

Малките Близначета

Своенравните дечица от тази зодия често ще показват нелекия си характер и ще се опитват да манипулират родителите си. Майките и бащите им трябва да прилагат строги мерки и да ги наказват, за да не позволяват на малките да развиват лошите качества на Близнаците. Учителите пък ще се сблъскат с нахалството и дързостта на учениците от този знак, които ще спорят винаги и навсякъде и ще смятат своето мнение за единствено правилно. По-големите ще използват всякакви забранени методи, често и дребни измами и лъжи.

ПРИНЦИПИ

Днес не съм такъв, какъвто вчера.

Който владее ситуацията, той владее информацията.

Един ум е добре, два - още по-добре, особено ако и двата принадлежат на един и същ човек.

Фигаро тук, Фигаро там.

Идеята, както и останалите продукти, не трябва да залежава.

Един телевизор, телефон у дома - добре, а три е още по-добре.

Който не е успял, той е закъснял.

Движа се по живота като скутер по вода - без да задълбавам, но бързо.

Обичам количеството, защото за качество няма време.

 

 

 

Обща характеристика на Близнаци

 

 

Близнаци - 21 май - 20 юни

Девиз – „Аз знам”.

Много ведри и живи хора, с голямо  въодушевеност и предприемчивост. Добри услужливи, умеят отлично да се забавляват, при тях е изключено  да се скучае, имат приятни маниери и са доста почтени, любезни и честни хора.

Отрицателни качества – Несъобразителност, непостоянство. Интересуват се  от всичко, не се задълбочават в нищо. Повърхностни и въпреки това умеят да говорят  по всички въпроси. При всяко начинание избързват, впускат се   изведнъж, тяхното непостоянство стига до там, че хора, от които до вчера са се възхищавали, днес вече са безинтересни. Често те са непостоянни и упорити. Типично за тях е умението да използват другите.

Болести - Болестите и нервите изглеждат повече от колкото са. Да се пазят от нараняване на ръцете.

Любов и брак – Трудно е тези хора да се разберат и оценят. Щом те веднъж се влбят, не могат да се овладеят. Те се мъчат  да доказват любовта си  и правят всичко възможно за това. На тях обаче не може да се разчита, защото при тях е възможна внезапна промяна на чувствата, охладняване, обикновено причиниа за това  е нова любов.

Често Близнаците обичат двама души едновременно, за това на хора от тази зодия се препоръчва да се женят  по-рано от 35-40 години.

Подходящи за брак са Везни и Водолей.

Финансово положение – Много променливо. Те са необикновено добри търговци и затова загубите  лесно се набавят чрез приходи. Стиснати са , но за любимите си хора харчат много големи суми. Могат да имат добри доходи и от комисионни.

Неудачни периоди – 22 август до 21 септември и от 19 февруари до 20 март.

Съдбоносни години -  42, 49, 56, 63, 70.

Щастливи дни - вторник

Щастливо число – 5.

Късметлийски камък -  аквамарин.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Ще разберете, че ви обичат малки зелени човечета от Вега. Те ще ви вземат със себе си като сувенир от Земята. Сериозно, тази година ви чакат далечно и изключително опознавателно пътуване, много нови срещи и открития.

Натрупалата се депресия в началото на 2014 г. заради финансови проблеми ще преодолеете с помощта на приятели. Не се разстройвайте - всички проблеми, свързани с пари, ще се решат. Звездите ви предричат успех в бизнеса, но при условие че съблюдавате баланса между почивка и работа. Резултатите ще се изсипят през есента - период на спокойствие, който идва с приходи, дава възможност да обновите силите си и да преразгледате възгледите си за живота.

Здраве

Годината за вас се дели на 3 периода. През януари всичко е наред. От февруари до април и най-малкото невнимание към себе си може да изостри стари или да докара нови заболявания. Щом се измъкнете от тази криза, ще се почувствате добре. Въпреки това трябва да внимавате да не нарушите крехкото равновесие.

Работа

 

 

Професионалната сфера ще ви донесе известни неприятности. Непланирани проверки, разрив на вече установени бизнес отношения - това няма да повлияе най-добре на крайните резултати. Най-тежка ще е пролетта. И чак в средата на есента проблемите ще започнат да отслабват.

Пари

Като цяло финансовата прогноза за Раците не е лоша. Годината обещава да мине гладко, без главоболия и усложнения. Така ще бъде, разбира се, само ако не решите да изтеглите банкови заеми или си помислите, че стабилната, но неповишаваща се заплата не ви устройва.

Любов

Всеки човек вероятно има какво да скрие от чужди очи. Но при вас тези грехове от миналото ще опитат да изскочат наяве. Внимавайте особено в края на лятото и началото на есента. През останалото време също не се отпускайте прекалено.

Сватба

От самото начало на годината Нептун ще ви влияе положително по отношение на брачните отношения. Времето е толкова благотворно, че позволява да сключите перспективен брак, който ще донесе много радости и на двамата партньори. Успешни дни за венчило са 27 януари, 10 и 13 февруари, 11 май, от 24 до 27 юни, целият август, 15, 17 и 26 декември. Променете датата на сватбата, ако се пада на 8 и 9 февруари, 30 април, 5 и 31 юли, 27 септември, 19 декември.

Пътешествия

Тази година ви е нужен релаксиращ отдих на брега на морето или океана, далеч от хорската суета, така че най-добре е да се отправите към някой остров в Индийския или Тихия океан, а може би и в Нова Зеландия. Само там ще се почувствате като истински Робинзон, лично ще изследвате природата в тези райони, ще се запознаете с местните хора и техните обичаи. За Раците е най-добре да пътуват сами или с партньора си.

Талисман

Най-мощните пазители за вас тази година ще бъдат сребърен пръстен или морска перла. Това трябва да е бижу или украшение, което да не сваляте до 2015 г. С негова помощ всичко ще ви се нарежда благополучно и леко.

Малките Рачета

Децата от тази зодия често ще боледуват от вирусни заболявания, а притеснените родители ще им позволяват практически всичко, което ще се отрази отрицателно на характера на малките. Те ще стават егоистични и все по-алчни. Родителите трябва да ги научат на умереност и щедрост. В училище Раците ще имат някои проблеми с успеха, свързани с точните науки. Юношите, плахо встъпващи в зрелия живот, ще търсят съвети и помощ от опитните възрастни.

ПРИНЦИПИ

Моят дом е моята крепост.

Да се сърдя на другите - това е истинското ми призвание.

Добре е да се запасиш с всичко на света, и търпение, и зимнина.

Всичко идва при онзи, който умее да чака.

С приятелите се срещай у дома, не в кафене.

Нищо не стопля душата повече от вида на претъпкан хладилник.

По-добре да поспестиш, но да купиш достойна вещ.

Трудно е да живееш там, където няма къде да се скриеш.

Нося със себе си миналото като раница на гръб.

Нали за 20 години може да се износи палто?

 

 

 

Обща характеристика на Рак

 

Рак – 21 юни- 21юли

Девиз – „Аз се съмнявам”.

Любвеобилни с  дълбоки чувства, предани. Хранят голяма любов към семейството и дома. За добруването на своите  близки могат да жертват себе си. Привързани и и верни приятели. Човек не може да се добере лесно до тях защото са  доста затворени. Особени хора са. При това ,те са жадни за внимание, бързо се отегчават и се чувстват пренебрегнати. Въпреки голямата си любов към семейството и дома, някои от тях обичат далечните пътешествия. Голямо влечение към романтиката изпитват Раците. Това,което ги отличава от другите зодии е гениалността и паметливостта. Почти всички са много музикални.

Отрицателни качества -  капризност, смяна на настроенията. У тях желанието за внимание е най-голямо, често се чувстват засегнати и недооценени и хвърлят целия си яд върху близките.

Проявяват пасивност и липса на гъвкавост.

Болести - стомах, гастрит/ да избягват всяко тревога и преумора/. Да внимават повече с храната, препоръчват се диетични и леко смилаеми храни. Страдат от ревматизъм и меланхолия.

Любов и брак – Тяхната затвореност е причина за нерадостен брак. Тъй като са хора с дълбоки чувства и обичат да бъдат обграждани с внимание, те лесно се огорчават, когато другите не ги разбират.

Пасивни са и другите трябва да ги измъкват от тяхната затвореност.  Голямата чувствителност често пъти огорчава семейният им живот. В брака са допълващи, обичат домакинството и се интересуват  от всичко, що се отнася до него. Те са големи икономисти, обичат спокойния живот пред шумния. Жените от тази зодия са най-добрите майки. Обаче още  със започване на семейния живот трябва да се води война с капризите им. Подходящи за брак  са Скорпион и Риби.

Финансово положение – Обикновено имат наследство, което са способни да запазят, никога не харчат излишни пари.

Неудачни периоди – 21 септември до 22 октомври и от 21 март до 20 април.

Съдбоносни години – 43, 50, 57, 64, 71

Щастливи дни – понеделник.

Щастливи числа - 2 и 7.

Късметлийски камък – смарагд и опал.

 


 

 

 

 

Вие ще станете цар в малко царство. За да докопате властта, ще ви помогнат познанията по психология и наличието на продоволствени запаси в неприлично големи размери.

За Лъвовете 2014-а ще бъде година на осъществяване на грандиозни идеи, които са замислили. Всички рисковани стъпки, които предприемат, ще завършат с пълна победа. Но не трябва да се отпускате насред път. Чак през октомври може да си позволите малък отдих. В семейството ще се чувствате топло и комфортно, което е много важно за вас.

Здраве

Може да сте спокойни през 2014 г., прогнозата за вас е повече от оптимистична. Разбира се, това не означава, че може да си позволявате каквото и да е. Някоя чашка алкохол в повече на купона или да легнете да спите ненавреме няма да имат последствия за здравето ви.

Работа

Тази година ще се чувствате на гребена на успеха. Имате превъзходен шанс да осъществите най-накрая това, което отдавна сте планирали и което досега все не сте успявали да свършите. А трудностите няма да са болезнени и определящи за цялостната картина.

Пари

Във финансовите ви въпроси ще настъпи ясна положителна динамика. Ще се увеличават и доходите, и разходите. Ще успеете да решите някои значителни проблеми, а и разходите няма да надвишават приходите. Така че като цяло годината ще бъде успешна и ще остави след себе си чувство на удовлетворение.

Любов

Въпреки всички постижения на Лъвовете техните партньори често ще са недоволни. Може би защото от много грижи те няма да успяват да им обръщат достатъчно внимание. Впрочем и Лъвовете ще имат претенции към своите половинки. Те ще искат по-интересни събития, нови впечатления, а партньорите им рядко ще са в състояние да ги зарадват с това.

Сватба

Тази година ще избягвате да сключвате брачни съюзи и ще предпочитате свободни връзки без печат в паспорта. Но тези, които рискуват да се обвържат със семейство, ще бъдат истински щастливи. Идеалното време за сватба е от 10 до 16 януари, втората половина на март, 18 и 22 май, 5-8 юни, 2 и 9 септември, 16 ноември. Неблагоприятни дни за венчило са 10-15 февруари, 29 и 30 април, 5 и 27 май, от 18 до 21 септември, 2 и 13 декември.

Пътешествия

Ако решите да се отправите на път, обзаведете се с приятна и шумна компания, за да станете неин тартор, идеен вдъхновител, ръководител, церемониалмайстор и спонсор в едно. За ваканцията изберете планински курорт в Турция, Кавказ, Чили или Аржентина, където може да практикувате екстремен туризъм, каяк или рафтинг, а също и изкачване на снежни върхове. Може да вземете и децата с вас, даже е препоръчително, но ако не са твърде малки, за да не ви развалят почивката.

Талисман

Благородният Лъв ще черпи сила и късмет от златото. Негов талисман ще стане гривна или верижка от този метал. Трябва сам да си купите бижуто - така силата му ще бъде по-голяма. По-добре е да не носите талисмана върху дрехите, а под тях, по-близо до тялото.

Малките Лъвчета

Лъвчетата постоянно ще търсят внимание и топлина. Родителите трябва да им обръщат повече внимание и особено да се занимават с развитието им тази година. Ако ходят на училище, трябва да се погрижат за здравето си. Почивка в санаториум ще е подходяща за по-болнавите деца. Гимназистите често ще нарушават дисциплината, но пък ще са отличници в учението. Те сами ще си избират своя път в живота, често без да се съобразяват с мнението на възрастните.

ПРИНЦИПИ

Аз ще ви поведа към светлата далечина.

По-добре да даваш подкрепа, отколкото да я получаваш.

Приятните маниери са половин успех.

Слънцето свети за Лъвовете.

Красивата табела на вратата на кабинета е по-важна от високата заплата.

Обичам да изкарвам добри пари, а още повече - да ги харча.

Роял в къщата е по-добре, отколкото пиано, дори да няма кой да свири на него.

Въпреки приветливия си вид в душата си съм диктатор.

Ако нещо правя, нека да е по-голямо.

Защо ви е Слънце, като аз съм с вас?

 

Обща характеристика на Лъв

 

 

Лъв – 20 юли – 21 август

Девиз на зодията – „Аз искам”

Лъвовете са едни от най-ценните и добрите хора между зодиите. Всичко у тях излъчва естественост, сърдечност и топлина. Голямо великодушие. Низостите у тях са изключени. Обичат да  покровителствуват другите. Гледат оптимистично на нещата. Човек ес чувства добре с тях – обичан и приет. Типично у тях е голямата им гордост и честолюбие.

Отрицателни качества – високомерни и горди хора. Тяхната сантименталност достига до маниачество. Умеят да се поставят  по-горе, отколкото са и поради този факт могат да се проявят като манипулатори. В своето самохвалство ,те стига до себезабрава.

Болести – Здрави и живи натури, те мъчно заболяват. Да обръщат внимание на сърцето си и крайниците си.

Любов и брак – Приятни партньори, винаги весели и добродушни хора. Дават на другите пълна свобода и никога не отегчават с дребнавости. Желанието им да подаряват ги поставя в положение  да даряват и последното ,което имат  на скъпия човек.

Много съобразителни и приятни хора. За своите деца те не само са отлични родители , но и отлични педагози.Подходящи за брак са Овен и Стрелец

Финансово положение – Добри изгледи за богатство, но въпреки това, голяма част от живота  си прекарват  в голяма бедност и грижи за безпаричието си. У тях  възможността  за печалба е голяма и имат шанс в лотарията.

Неудачни периоди – 23 ноември до 24 декември и 21 април до 20 май.

Съдбоносни години – 40, 47, 54, 61, 68

Щастливи дни - неделя .

Щастливи числа - 1, 4.

Късметлийски камък – рубин.

 

 

 

 

 

 

 

 

Това ще бъде трудничка година за вас. Дръжте се мъжки. 2014-а ви е подготвила много любовни приключения. Но не се увличайте, ако сте обвързани, за да не разрушите онова, което вече е създадено. По отношение на финансите всичко ще ви е на шест. Гарантирано ви е изкачване по служебната стълбица, а с него и повишаване на доходите.

Здраве

Тази година трябва да си наложите като задължително правило системните занимания със спорт. Това ще е главното ви средство за сваляне на стреса и поддържане в "работно" състояние. На второ място трябва да изберете периодично усамотяване - от всичко и всички. Само така ще успеете да се справите с временната преумора и раздразнителност, които в объркания ни век е невъзможно да се избегнат.

Работа

Прогнозата за вас е положителна. Девите шефове могат да разчитат на повишение. Недоволните от сегашната си работа имат шанс да променят сферата си на дейност, при това напълно успешно. Ако имате творческа професия, ви чака вдъхновение и подем.

Пари

 

Доходите през 2014 г. няма да ви разочароват. Като особено благотворни се очертават есента и зимата. Но звездите няма да ви изсипят лесни пари, а ще трябва доста да се потрудите без отдих. До септември се пригответе за усърдна работа и нестабилно финансово състояние, което няма да ви позволява големи покупки и спестявания. Ще се наложи и да помагате на роднини. Всичко се променя за добро наесен. Очертават се доста разходи в края на годината, свързани с плащане на глоби и връщане на дългове.

Любов

Имате определено шанс в любовта тази година. Е, не може да се каже, че отношенията с партньора ви ще се развиват идеално гладко. Но конфликтните периоди няма да са дълги и ще отминат до есента, когато започват безоблачни дни.

Сватба

Благоприятното въздействие на Уран най-накрая ще накара и най-колебливите от вас да направят предложение на половинките си. Въпреки че браковете, сключени набързо, рискуват да са краткотрайни. Най-благоприятни за венчавка са 9 февруари, 4 и 10 май, 5, 6 и 8 юни, 4-7 август, 2 септември, 17 и 29 ноември и целият декември. Не насрочвайте сватба за 30 март, 11 и 16 септември, 22 и 25 декември.

Пътешествия

Отправяйки се на път, вие дълго и критично ще избирате най-оптималния и най-удовлетворяващия ви вариант. А изборът е труден, защото искате да получите от пътешествието хем естетическа наслада, хем да направите оздравителни процедури. Една от най-добрите възможности за вас е да си намерите търсеното кътче в България. Ако държите на чужбина, изберете Чехия, Германия, Австралия. Там най-добре ще комбинирате СПА лечение с релакс. По-добре ще се чувствате на път без семейството, а с приятели и колеги, защото излишни придиряния на домашните ще развалят ваканцията ви.

Талисман

Материалът,който ще ви донесе късмет тази година, е борът. Като талисман може да използвате всеки сувенир или предмет, издялан от бор, като оптималната форма е издължената. Дръжте го близо до себе си - на бюрото или нощното шкафче, за да се зареждате с положителна енергия.

Малките Девички

Родителите на Деви трябва още от първите месеци на годината да приучат децата си към физкултура и здравословен живот. Отслабен имунитет на малчуганите често ще ги поваля на легло. Учениците от тази зодия няма да имат нужда от помощ, защото ще се учат образцово и няма да нарушават дисциплината. По-скоро ще избягват компании през 2014 г. и ще предпочитат да останат насаме с книга или компютъра. По-големичките Деви няма да губят време на събирания и купони, а ще се готвят за постъпване в колеж или университет.

ПРИНЦИПИ

С търпение и труд всичко се постига.

Скромността краси не само момичето, но и девата.

Всеки живее за себе си, но служи на другите.

Ред е нужен навсякъде: и в мислите, и в кухнята.

Докажи ми строго логично, че сме създадени един за друг.

Накриво висящ рафт ме подлудява.

В големите мащаби се губя.

Трудно ми е да извадя костилките от цяла кофа с череши.

Във всяка Дева живее дама от класа.

Мухоморката непременно трябва да се набива на очи, а печурката и така си е добре.

 

Обща характеристика на Дева

 

Дева – 22 август до 21 септември

Девиз на зодията – „Аз анализирам”.

Морални хора с голяма отзивчивост и услужливост. Чисти, мили с душевна красота.

Практични и добросъвестни, и точни – държат на реда.

Не се спечелва лесно приятелството им. Всички действия са преценени и точни. Много сръчни, всичко свеждат до практичност. Работят бързо и без аларми около собствената  им личност.

Не обичат да са надзиравани. Техният умен, зрял, трезв мироглед, ги предпазва от прибързани решения.

Отрицателни качества - голям егоизъм, дребнави и сметкаджии. Те са мълчаливи, подли и понякога нахални. Повечето от тях превзети от реда и чистота  и половината си живот посвещават на това.

Болести на Дева – не много здрави хора , чувствителни в стомаха. Получават жлъчни атаки и херния.

Любов и брак на Дева – макар и хора със строги възгледи, те все пак се оставят да бъдат излагани в любовта. Често тяхната строгост ги прави по-желани от партньора им. Те държат много на реномето си и ревниво го пазят. Някои от жените са студени и отблъскващи. По-късно те биват огорчени от живота си и стават мързеливи и зли.Придобиват характер на стари моми. В брака тези хора са доста допадащи, но в повечето случаи са егоисти. В дома те искат да са първи и добре е да им се прави забележка за  и да бъдат критикувани. Подходящи за брак с Телец и Козирог.

Финансово положение на Дева – те са примерни финансисти за това при тях не съществува безпаричие. Обикновено са с добро финансово положение.

Неудачни периоди на Дева -  от 22 септември до 20 декември и от 21 май до 20 юни.

Съдбоносни години на Дева -  42, 49, 56, 63, 70

Щастливи дни на Дева - сряда.

Щастливо число на Дева -  5

Късметлийски камък на Дева – смарагд

 

 

 


 

Разсъдливостта ще увеличи шансовете ви да живеете дълго и щастливо. Помнете, че не бива да докосвате странни предмети с извънземен произход. Дори ако са загадъчни и изкушаващи. Не ви трябват.

Иначе тази година ще ви донесе сериозни промени. Пролетта ще стане повратен момент в живота ви. Именно тогава ще се реши дали ще яхнете съдбата, или ще останете с пръст в уста. Но не се разстройвайте. С настъпването на есента всичко ще си дойде на мястото. Самотните ще си намерят двойка, а семейните Везни ще започнат втори меден месец. С търпение, постоянство и упорита работа ще минете през всички изпитания, които ви е приготвила 2014 година.

Здраве

През тази година е крайно желателно да се откажете от лошите навици. Много вреден е малко подвижният, заседнал начин на живот. Ако следвате тези съвети, гарантирано ще се чувствате комфортно и здрави през цялата година. По-възрастните хора от зодията да се пазят от изостряне на хронични заболявания.

Работа

Кариерата щесе превърне в един от най-важните аспекти на живота ви. Като червена нишка през 2014 г. за вас трябва да бъде трудолюбието. Ако през първата половина на годината спазвате това правило, във втората ще започнете да събирате резултати от положените усилия.

Пари

Финансовата виоснова за тази година е положена в края на миналата. А достиженията на 2014 г. ще станат потенциал за следващата. За вас настъпва момент да пожънете плодовете на засятото по-рано.

Любов

Ако някой представител на зодия Везни може да каже със сигурност, че няма нищо тайно и скрито в душата му, годината за него ще е идеална. Проблемът е, че през 2014 г. ще излезе наяве всичко тайно и отдавна забравено. Това не означава, че ще се случи нещо неприятно, може просто да възстановите стари и много приятни отношения. Но има смисъл и да сте нащрек.

Сватба

През 2014 г. ще подхождате към брака с цялата си отговорност и често ще се отказвате от подпис в гражданското, водени от чувствата си. Сключените бракове рядко ще са хармонични и щастливи. Успешни ще са тези, които са сключени на 13 и 19 януари, 6-9 март, 2 и 4 април, втората половина на май, от 2 до 5 юли, 25 и 31 октомври. Най-добре да се откажете от венчило на 11 февруари, от 1 до 6 май, 22 юни и 23 декември.

Пътешествия

За вас истинската почивка трябва да включва места с културни забележителности, които велики хора са прославили с творчеството си. Докато пътуват, Везните искат да общуват с ерудирани личности, хора на изкуството, да посещават концертни зали и театри. Така че идеалното пътешествие за вас е в Испания, Италия, Австрия, Франция. Вземете и децата, за да се докоснат до прекрасното.

Талисман

Благосъстояние и късмет в любовта и работата ще ви донесе обикновено камъче от плажа с гладка повърхност. То ще ви помогне и да се отървете от стреса. Достатъчно е всеки ден да го вземате в ръка и да го подържите няколко минути.

Малките Везнички

Тези малчугани ще станат истински отдушник за родителите си. Ще бъдат добродушни и забавни, весели и палави, няма да им дават да скучаят нито те, нито бабите и дядовците. Няма и да боледуват много. Учениците Везни ще ги тегли повече към спорта и физкултурата, отколкото към запалено усвояване на знания. Родителите трябва да насочат вниманието на децата към уроците и да се занимават заедно с тях. Гимназистите може да попаднат в не най-добрите компании и да пробват цигари и алкохол. Възрастните трябва много да внимават с Везните през 2014 г.

ПРИНЦИПИ

Без партньор съм като без ръце.

Най-противно е да се спори.

Побеждавай, като се съгласяваш.

Принципни са само глупаците.

Ще въвлека когото ми е изгодно в каквото ми е изгодно.

Красотата ще спаси света.

Всичко трябва да се прави с настроение.

Най-трудното нещо е да направиш избор.

Не над всяко “и” трябва да се поставя запетая.

И сам не знам за белите ли съм, или за червените.

 

 

Обща характеристика на Везни

 

Везни - 22.9  - 22.10

Девиз – „Аз се колебая” .

Верни, весели, жизнерадостни хора. Не обичат кавгите и се стремят към хармония. Любовта им към справедливостта е много силна при тях, че дори неправдите, които не ги засягат, ги извеждат от равновесие, и те силно реагират.

Тяхната шеговитост и веселост ги правят желани навсякъде. Силно развито чувство на естетика и одухотвореност при тях е доминиращо. Обичат дома си и им доставя удоволствие, когато той е добре подреден. Обичат гостите и им създават приятна атмосфера. При спорове бързо отстъпват, за да не се дразнят. Имат отличен вкус и разбирания за музика и изкуство. Неприятно им е, когато се налага да взимат окончателни решения.

Отрицателни качества - крайно безгрижни и лекомислени. Мислят само за удоволствия и лукс, за тях външността играе голяма роля. Имат чувство за разпределение и точност.  Тяхната одухотвореност достига до фантазия. Често са много разточителни.

Болести – най-чувствителни са бъбреците и пикочния мехур.  Общо  са здрави и жилави. Обичат лютивото и соленото, което им вреди. Склонни са към заболявания от базедова болест  и сливици.

Любов и брак - с тези хора е лесно и хубаво, да се живее, миролюбието им  никога не докарва до разпри,  но разбира се, ако се уважава тяхната голяма любов към справедливостта. Партньорът  трябва да има предвид  и техните влечения  към развлечения и разнообразие. Обичат разходките, театри, кина и т.н.

В брака се допълват с Близнаци и Водолей.

Финансово положение – шансът за парично имане е отличен, но те не умеят да задържат и употребяват парите. Често губят равновесието, харчат по много и остават без пари и изнемогват за дълго време, обаче имат възможност за печалба.

Неудачни периоди – 21.9. До 19.1. и от 21.6. до 22.7.

Съдбоносни години – 41,48,55, 62,69.

Щастливи дни – петък

Щастливо число - 6.

Скъпоценен камък - опал, диамант.

 

 

 

 

 

Вие сте в стихията си тази година. Отпуснете се и се наслаждавайте на околния хаос и беззаконие. Но стойте по-далеч от Лъва, който ще се стреми да ви контролира.

През 2014 г. ще направите всичко, за да подобрите качеството на живот на семейството си. Дори, ако трябва, с незаконни средства. Нали за вас главното е финансовата независимост. Умният и пресметлив Скорпион може да обезпечи живота си и да го насити с приятни събития. В края на годината е възможно пътуване в чужбина.

Здраве

Акотази година не се докарвате до стрес и преумора, здравето ви ще е стабилно. Има все пак няколко критични периода - април-юни, после октомври, в които е желателно да бъдете по-внимателни. Но дори и те, ако се грижите за здравето си, не носят нищо фатално.

Работа

Прогнозата не е много оптимистична. Небесните светила предричат неминуеми трудности. Вината, разбира се, в прословутия човешки фактор. Няма да избегнете разправиите, неразбирането, прояви на непочтеност от страна на колеги или съдружници. Въпреки тези изпитания и ако успеете да минете през тях с чест, ще си пробиете път към значителни висоти в кариерата. Те ви очакват през следващата година.

Пари

Гледайте да не сте излишно разточителни. Постарайте се спестяванията да станат основа на финансовите ви дела. Само така ще преживеете благополучно годината.

Любов

Личният ви живот обещава да бъде бурен и в никакъв случай безоблачен. Ще се налага често да изяснявате отношения, принудени ще сте да търсите компромиси. Има голям риск от развод и окончателно скъсване между семейните и влюбените двойки.

Сватба

Началото на 2014 г. е златен период за Скорпионите, когато те могат да срещнат идеалния партньор и да го отведат в ритуалната зала. Чудесни дати за сключване на брак са: 7 и 8 януари, 29 и 30 март, 5 май, 27 юли, 2 и 3 август, от 10 до 13 септември, 14 и 19 октомври и втората половина на декември. Не насрочвайте сватба на 31 януари, втората половина на февруари, 3 март, 29 и 30 май, 1 юни, 27 и 29 октомври и 6 декември.

Пътешествия

Тази година е най-добре да изберете почивка на едно, но елитно място, където няма да жалите средства. Просто ви трябва пълен комфорт, разреден с влизания с яхта в морето или полети с парапланер. Задължително развлечение, с което ще се съобразите при избора на дестинация, ще бъде шопингът. Най-добре е да се спрете за проучване и отдих на Турция, Виетнам, Тунис, Мароко, Швейцария или Норвегия.

Талисман

За вас тазигодина талисманът ще бъде не предмет или материал, а цвят. Осигурете в гардероба си няколко дрехи в алено и ги носете колкото се може по-често. Ако този цвят ви се струва твърде ярък и неуместен във всекидневието, изберете вариант с бельо или бижута.

Малките Скорпиончета

Дечицата от тази зодия ще бъдат очарователни и мили. Ще изпитват силна привързаност към родителите си, особено към този от противоположния пол. Често ще помагат вкъщи. Учениците ще са болнави, затова през лятото непременно трябва да отидат на море, за да се лекуват и да дишат морски въздух. Скорпионите в горните класове ще имат проблеми с колектива и учителите си, ще отстояват мнението си и няма да се поддават на чуждо влияние. Родителите трябва да обръщат внимание на децата си и по-често да разговарят с тях "от душа".

ПРИНЦИПИ

Жалко, няма кого да ужилиш.

Всяко събитие е като дивана: трябва да има скрити пружини.

За да се усмихнеш, трябва да има сериозна причина.

Може да се освободиш от всичко, но не и от собствените си страсти.

Пея песен за любовта на бойното поле.

Не всеки може да издържи погледа ми.

Страстите ми рядко излизат наяве като акулата, която рядко изплува на повърхността.

Светът пропада без рицари.

Не е изчезнал още от Земята Отело!

Приличам на кактус - приказният ми цвят се разкрива само пред избрани.

 

Обща характеристика на Скорпион

 

Скорпион:  23 октомври -21 ноември

Девиз на зодията - „ Аз желая”.

От всички зодия тази е с най- достойните носители на добродетелта. Техните чувства са извънредно  силни и страстни. Те  са най-добрите  и пожертвувателни от всички. Тяхното всестранно развитие и голяма активност ги прави желани навсякъде. Много от тях имат големи поетични и музикални дарби. Те се интересуват от всичко, което е тайнствено и мистично.

Отрицателни качества – най-типичното за тях е отмъстителността. Страшно са язвителни, тъй като външно са справедливи  хора, те много обичат да им се правят комплименти. Типично за тях е любопитството, с което те често разстройват живота на някого. При много от тях стремежът към външния вид и много голям и дори дружат с по-семпли хора, за да ги ласкаят и да им правят комплименти.

Болести на Скорпион – да обърнат внимание на храносмилателната си система – стомах, черва, защото клонят към хронични заболявания.

Любов и брак – те са много капризни и ревниви. Мнителността им играе важна роля в живота им и често това може да утежни ежедневието им. Ето защо в любовта те повече страдат отколкото се радват. Техните чувства са дълбоки и страстни . Обикновено живеят с мисълта, че ще загубят  човека, когото обичат и хранят недоверие към него.

Всеки, който стане близък с тях трябва да им засвидетелства доверие Клонят към сексуални извратености. В брака са  приятни само тогава, когато  се върви по тяхната воля и не им се дава възможност  да ревнуват . Подходящи за брак са с  Рак и Риби.

Финансово положение – добро детство, но по-късни финансови затруднение. След  25 години имат възможност за подобряване на положението си.

Неудачни периоди – от 20 януари до 20 февруари и от 22 юни до 22 юли.

Съдбоносни години – 39, 46, 58, 63.

Щастлив ден – вторник.

Щастливо число - 13.

Късметлийски камък - топаз.

 

 

 

 

 

 

 

Цялата година ще бъдете търсени професионално. Започва тотален отстрел на мутанти. А за това са необходими стрелци с набито око и твърда ръка!

2014 г. ще бъде много благосклонна към вас. Парите сами ще валят в ръцете ви. Но не бъдете твърде разточителни, иначе може да посрещнете пролетта с празни джобове. В началото на лятото нови идеи ще посетят главите на Стрелците и до есента те ще бъдат вече почти реализирани. Предприемчивите представители на тази зодия не трябва да забравят за семейството. Иначе може да има обидени роднини.

Здраве

Нищо лошо неви заплашва. Гарантирани са ви нормален имунитет и стабилна нервна система. Всичко това ще осигури прекрасна активност, добро настроение, готовност за творчески подвизи.

Работа

Добра година като цяло и за бизнеса. Хората на изкуството ще успеят да осъществят нещо отдавна замислено. Служителите в офиси и държавните чиновници могат да очакват повишение. Само не трябва прекалено да си доверявате делата и техните решения на други хора, старайте се да разчитате единствено на себе си.

Пари

Звездите вещаят за вас много събития и емоции - както еуфория от неочакван късмет, така и напрежение от проблемни ситуации. От една страна, ще влагате пари в проекти или ще ги губите, така че в определени моменти няма да ви достигат. От друга обаче, ще се наслаждавате на плодовете на изкачването в кариерата и повишаването на личното ви благосъстояние.

Любов

През новата година бъдете решителни и смело поставяйте крайната точка. Дългото размисляне може само да ви навреди. Това важи както за двойките, навъртели опит с годините, така и за тези, които тръгват по пътя към венчилото.

Сватба

Ако искате в бъдеще да живеете в радост и хармония, бъдете особено активни през първото полугодие, когато Уран ще започне да ви влияе. Идеални дати за сключване на брак са 16 януари, 8, 10 и 12 февруари, целият март, от 23 до 30 юни, 4 септември, 10 и 12 октомври, 30 ноември. Не планирайте сватба на 3 април, 5 и 18 май, 14-22 юли, 20 септември, 31 октомври и 9 декември.

Пътешествия

Когато тръгнете на път в чужбина, искате максимално да разнообразите почивката, като основно изучавате нощния живот на градовете по света. Става дума за горещи нощи с клубове и фестивали, както и романтични уединения с половинката по покривите на небостъргачи или Айфеловата кула. Най-добрите страни за такава ваканция са Франция, Англия, Аржентина и САЩ. По-добре планирайте почивката без децата, за да я посветите на романтични любовни приключения.

Талисман

Подковата е символ на късмета, който освен това идеално подхожда на Стрелеца. Трябва винаги да носите талисмана с вас, например висулка във форма на подкова.

Малките Стрелчета

Дечицата от тази зодия ще бъдат спокойни и дори затворени. За разлика от буйните си връстници няма да създават грижи на родителите си. Учениците обаче ще бъдат агресивни и ще имат проблеми в общуването с възрастните. Родителите на Стрелци често ще бъдат привиквани в училище. С децата трябва да бъдете откровени и да разберете какво ги кара да се държат враждебно. Стрелците в по-горните класове са пълни с идеи и мечти за зрелия живот. Те се опитват да бъдат по-самостоятелни, на което родителите не бива да пречат.

ПРИНЦИПИ

Добри хора трябва да има много.

На когото съм длъжен, прощавам всичко.

Най-добрият отпуск е околосветското пътешествие.

Главното в проблема е неговият мащаб.

Моят идеал е царският син.

Невъзможно е да ми се разсърдят.

Угризение на съвестта - какво е това?

Задължителността украсява само посредствените хора.

Да се притесняваш предварително, е глупаво, ще се оправим в ситуацията.

 

Обща характеристика на Стрелец

 

Стрелец : 22 ноември - 20 декември

Девиз на зодията – „Аз виждам”.

Открити, чисти хора, пълни с идеализъм и живот. Справедливостта у тях  е силно подчертана . Изпитват любов към природата , обичат спорта. Те са силно избухливи ,  ядът им не трае дълго и не са злопаметни. Обичат дългите пътешествия.

Отрицателни качества – обичат самохвалството и многознайковщината . Те са много необуздани. В момент на избухване са   язвителни и нетактични. Тяхното образование в повечето случаи е малко, но общо взето са умни. Някои в парично отношение изнемогват , но това не пречи  да рискуват  големи суми пари за любимия човек.

Болести – чистия въздух е първата им необходимост. Да пазят гърлото, очите и дробовете. Ще страдат от ревматизъм и хронична хрема.

Любов и брак – много одухотворени,  лесно се влюбват. В повечето случаи са  прибързани, дават изблик на чувствата си , въпреки че често това е увлечение за кратко време. В брака са отлични партньори, но винаги се нуждаят от голяма независимост и свобода. Подходящи за тях са Овен и Лъв.

Финансово положение – от една страна са икономисти и стиснати, а от друга страна са с много пари. Типичен е стремежът им към спекулации. Завличат хората, а доста често пострадват и самите те.

Неудачни периоди - от 19 февруари до 20 март и от 20 март до 21 септември.

Съдбоносни години – 38, 45, 52, 59, 66.

Щастливи дни – четвъртък.

Щастливи число – 3.

Късметлийски камък – брилянт.

 

 

 

 

 

 

Всичко е скучно.

Не вярвайте на всякакви рекламни акции и промоции. Те може да ви донесат загуби. За вас началото на новата година е най-доброто време да се заемете със здравето си. За осъществяване на новите идеи, подхванати миналата година, ще се изискват много усилия и здрави нерви.

През пролетта Козирогът ще трябва да доказва своята значимост, което за него не е особено трудно. В началото на есента настъпва известен застой в бизнеса, но бързо ще отмине. Още през октомври работоспособността ви ще се увеличи, а с нея ще дойде и поредното финансово попълнение.

Здраве

Тази година не трябва много да се отпускате. Рисковете да се разболеете са достатъчно високи, така че бъдете нащрек. Към есента ситуацията се стабилизира, но през цялата година не са излишни профилактични мерки. Трябва да помните, че здравословният начин на живот е ключ към вашето благополучие.

Работа

През 2014 г. ви чакат значителни успехи. Много трудно може да се намери работа или занимание, с което да не можете да се справите. За вас възходът в кариерата и професионалните успехи ще продължават почти през цялата година. И само в последните два месеца може да възникнат някои трудности и да се притесните дали ще удържите завоюваните позиции.

Пари

Звездите ви обещават добри доходи през 2014 г. Едва ли ще се оплаквате от съдбата, особено на границата на зимата и пролетта и в средата на есента. Разбира се, ако целта ви е била да заработите един милион долара, то такива планове може и да се окажат недостижими.

Любов

На личния фронт са възможни известни проблеми и трудности. Няма да съумявате да намирате компромис в някои ситуации. А може да се окажете и недоволни от непланирани разходи в семейството - например за лечение или образование, които ще се окажат неизбежни.

 

Сватба

Едва ли ще планирате сватба през 2014 г. Партньорът ви ще трябва да прояви невероятна изобретателност, за да успее да ви закара в гражданското. Идеални дни за венчило са 3 март, от 6 до 18 май, целият август, 3 ноември и 18-20 декември. Неудачни за сключване на брак ще са юни и юли, както и периодът от 4 до 23 септември.

Пътешествия

Деловите Козирози дори през ваканцията ще гледат да правят бизнес и ще изберат пътуване до страни, в които възнамеряват да започнат свой бизнес или да установят делови контакти. Когато резервирате хотел, проучете най-внимателно всеки детайл, за да изберете най-добрия за достойна почивка със сериозни забавления като покер или конни надбягвания. Ще имате нужда от често уединение, защото ще работите дори там. Най-добрите страни за отдиха ви през 2014 г. ще са Израел, Англия, Япония.

Талисман

Метален звънец - ето това ще ви донесе успех тази година. Поставете го на рафт у дома и колкото може по-често звънете с него, за да гоните неприятностите и проблемите.

Малките Козирогчета

Малчуганите от тази зодия ще започнат да удивляват родителите си с умения да четат в ранна възраст и да се изразяват с мъдростта на възрастен човек. В училище ще бъдат сговорчиви и изпълнителни, а от преподавателите ще получават само похвали. Родителите не трябва да пречат на желанието им да се запишат в спортна школа. По-големите Козирози често ще търсят съвет от родителите си и рано ще започнат да мислят за любов.

ПРИНЦИПИ

Не съм спринтьор, нито бегач на дълги разстояния. Аз съм маратонец.

И сам воинът е воин.

Не нарушавай закона - другият ще се измъкне, а теб ще те хванат.

Трябва ми много малко. Моята собственост - това просто е огледалото на моите успехи.

Животът прилича на влак, който пристига на всяка гара по разписание.

Приятно е да мислиш за далечни страни, като си седиш у дома.

Истинският Козирог подобно на коняка се отличава с издръжливост.

Струва си цял живот да се изкачваш до върха, за да можеш веднъж да се изплюеш оттам надолу.

Само аз младея с възрастта.

 

 

 

 

Козирог:  21 декември -19 февруари

Девиз на зодията – „Аз действам”.

Тези хора се отличават  със своята затвореност и честолюбие. Всичко, което вършат е много точно и безпогрешно. Предприемат всичко  внимателно,  работят много, и с желание,  докато постигнат целите си . Те повече държат на дълга, отколкото на признателността. Макар че животът им е много труден, те никога не падат духом . Понеже са мълчаливи, те  трудно влизат в контакт с другите , но спечелите  ли веднъж доверието им човек , то може да се разчита на тях. Обичат уединението.

Отрицателни качества – недоверчиви и неуслужливи. Правят впечатление на убити духом и огорчени от живота. Виждат повече от черната страна на живота. Някои от тях са много свадливи . Крайно чувствителни , те са много злопаметни. На старини стават особени хора и водят нерадостен живот.

Болести – ревматизъм.

Любов и брак – тяхната ексцентричност налага също и любовта им да е особена. Съобразителността им ги хвърля често в любовни приключения при особено деликатни обстоятелства. При много от тях се забелязва желание за особености в любовта. В брака другият трябва да е много съобразителен  и умен , защото само това ще  задържи Козирога  при него. Подходящи за брак са Телец и Дева.

Финансово положение – късметлии, собствено придобито имущество. Те са неуморими в труда.  С него печелят пари. Положението им се подобрява след 40 години.

Неудачни периоди - 21 март - 20 април, и от 20 септември до 22 октомври.

Съдбоносни години – 37, 44, 51, 58, 65

Щастливи дни – събота.

Щастливи числа – 3.

Щастлив камък- рубин.

 

 

 

 

 

ПОЖЕЛАНИЯ

Регистрационна форма

НОВА ГОДИНА

Нова година
Image Detail
Нова година
Image Detail
nova-godina...
Image Detail
Нова година
Image Detail
Нова година
Image Detail
Дядо Коледа
Image Detail

Събития