phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 10 Август 2016 09:21

КЪДЕ ПОЧИВАТ ЗВЕЗДИТЕ ОТ "ОТКРАДНАТ ЖИВОТ"?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Доктор Стилиянова от Откраднат живот е нашият светъл пример как трябва да се забавлява едно работещо неомъжено момиче

И звездите от Откраднат живот имат лятна ваканция! Вярно, снимките на Сезон 2 вървят с пълна пара, но сладурите намират време за семейството, плажуване, разходки по планината и какво ли още не…

Нашият личен фаворит е Ралица Паскалева! Милата доктор Стилиянова от Откраднат живот си заслужи пълноценния летен отпуск. Тя показа на всички здраво работещи неомъжени момичета как се „ваканцува”. С хонорара от снимките и театъра обиколи наистина по света и у нас.

Красавицата плажува в Лозенец, в Гърция, обикаля родните планини, а сега е с мистериозния си любим в Дубай. Според сочната клюка героинята й оцелява, но нищо не знаем за любовта й с бившия коцкар д-р Захариев.

Емил Марков в живота е много женен за актрисата Албена и има пораснали деца. Семейството обаче е много задружно и заедно отпразнуваха рождения ден на мама в Италия.

Сложна задача има Йоана Буковска, която е новата ни любима злодейка. Тя снима и играе страстно, има малки близнаци и прекрасен съпруг за обгрижване. По тази причина трудно го докарва до истински отпуск и споделяне на снимки.

Достойна нейна наследница в живота се оказа д-рЗахариева. Трудно можеш да смъкнеш Радина Думанян от сцената, но се случва да избяга за през уикенда. Най-щастлива обаче е на работа!

Алекс Алексиев обаче е човек – номад и кипи от енергия. Възползва се от паузата между снимките, за да прибере фамилията от мъгливия Лондон и да ги замъкне с караваната на родното Черноморие.

Марта Вачкова се оказа жена с много лица. Тя обожава пасторалната красота на Трънчовица и хармонията на Етрополския Балкан. Когато й се приходи на море обаче, се възползва от екстрите на Евксиноград. На „морето за избрани” трудно ще се промъкнат папараци, но за нея времето на нудизма вече е свършило.

 

Най-арт и вдъхновяващ е изборът на д-р Генадиев – младши от Откраднат живот. Димо Алексиев е непрекъснато до двете си любими момичета – красивата арменка Анжела и дъщеря си. Тримата се забавляват много и…правят снимки!

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ