phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 04 Август 2016 14:43

ПРЕДСТОЯЩО В "СВЕТЛИНАТА НА МОЯ ЖИВОТ" 4-10 АВГУСТ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

В Светлината на моя живот нещата между героите се оплитат в такива драми, че и самите те не знаят какво се случва. Сурадж решава да посети селото на Сантош и научава, че там я смятат за убийца — винят я за смъртта на брат й. Как тази нейна тайна ще повлияе на семейство Рати, тепърва ще се разбере. Гул Мухамад също се завръща, след като планът му е осуетен, но Арзу продължава да е част от фамилията, без никой да се съмнява в нея, информира kliuki.bg

Тя си дава сметка, че се е влюбила в Чоту, но дали чувствата й са споделени?

Инцидент кара Сурадж да си поговори сериозно с осиновения си брат, който му признава, че се е омъжил за пакистанката само заради парите й. Признанието му обърква страшно много младия мъж, но той не смее да признае на Сандия истината.

Междувременно Сандия прострелва по време акция Арзу, намирайки я на място, където не би трябвало да се намира. Тя се съмнява в младата жена, но камерите доказват, че по време инцидента снаха й не е била замесена. Арзу запазва прикритието си, но вече не е сигурна, че ще може да довърши мисията. В същото време Гул Мухамад планира следващата си акция.

Менакши разкрива тайната на Сантош и е готова да направи поредната беля. Този път обаче се намесва и съдбата, преобръщайки всичко. А след този обрат, героите вече няма да бъдат същите.

 

Шофьорът на Емили блъсва човек и избягва. Докато всички от семейството го търсят, тя започва да подозира, че се е случило нещо лошо. Сандия пък продължава с разследването си за миналото на Арзу и се натъква на странни несъответствия. Дали бабата на момичето все пак не е таен агент, а снаха й не е забъркана с опасните терористи? Истината в Светлината на моя живот ще излезе съвсем скоро.

Последна промяна на Четвъртък, 04 Август 2016 14:49

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ