phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 28 Юли 2016 08:47

"СВЕТЛИНАТА НА МОЯ ЖИВОТ" 28 ЮЛИ - 3 АВГУСТ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Истината за Арзу излиза на бял свят в Светлината на моя живот

Истината за Арзу най-накрая е разкрита в Светлината на моя живот. Младата жена се оказва опасен агент, който със съдействието на Сантош организира таен заговор срещу Сандия.

Докато Сандия преследва поредния терорист – Гул Мухамад, заплашващ да взриви града на празника Холи, Арзу и Сантош се заемат със своята част от задачата. Какви са техните роли тепърва ще стане ясно, но е факт, че двете стават все по-близки и дори заговорничат заедно.

В същото време Менакши преследва поредната си илюзия. Тя решава, че Бабаса си има любовница и прави всичко възможно, за да я открие. Опитите й обаче удрят на камък. Възрастният мъж умело прикрива тайните си. Докато тя и Викрам подозират Пунам за другата жена на Бабаса, Пия и майка й посещават дома на Рати и се срещат с Чоту. Менакши пък хвърля бомбата с новината, че свекър й има друга жена и казва дори на Сантош. Тя естествено отказва да й повярва и я прогонва.

В същото време обаче, заговорът срещу Сандия кипи с пълна пара. Сантош, Сурадж и Сандия разбират, че Арзу е задържана от гранични полицаи, но тя се измъква с обяснението, че е загубила една от кравите си. В последствие Сантош настоява снаха й да се върне в Пакистан, а Сурадж настоява Сандия да не я придружава.

Възползвайки се от отсъствието на Сандия, Арзу се скрива в града, а не се качва на влака. Тя се среща с Гул – Мухамад и му помага да задвижи плана си. Сантош също й помага, като приема мъжа, предрешен като друг в дома си.

Докато Сандия се опитва да хване престъпника, Арзу и Сантош работят, за да му помогнат. В същото време обаче настъпва и друга суматоха – оказва се, че кучето Чулбул е избягало и никъде не могат да го намерят. Децата първи се впускат в търсенето на дребосъка, който се оказва доста палав.

Чоту намира запис на Арзу, а Сандия иска помощ от Пакистан, за да разбере кой точно е Гул-Мухамад. Ситуацията в Светлината на моя живот още повече се заплита. Ще успеят ли да разкрият истината, нашите герои?

 

kliuki.ws

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ