phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 23 Юли 2016 08:29

"СВЕТЛИНАТА НА МОЯ ЖИВОТ"- КАКВО ПРЕДСТОИ 25-29 ЮЛИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Неочаквано началникът на Сандия и дава нареждане да започне да шпионира Арзу в качеството си на член на антитерористична група. Сандия прави забележка на Арзу, че използва печата в нейната служба без да иска разрешение.

Арзу съжалява за постъпката си и поднася извинения на Сандия. Тя приема извиненията, но вече има едно на ум до колко е почтена. Сандия решава да сподели на Сурадж, че подозира Арзу в шпионаж. Сурадж обаче се опитва да убеди Сандия, че не е права за Арзу. След това Сандия влиза в ново пререкания с Арзу , защото тя си тръгва от Пушкар.

Сандия и другите членове на антитерористичната група бързо се позиционират в близост до стаята, в която се е установила Арзу. Пия влиза незабелязано в стаята и скрива поздравителна картичка за Чоту в кутията за лекарства на Бабаса.

 

Сандия организира сафари за Чоту и Арзу и съобщава за това на Сурадж. Междувременно обаче открива графика на антитерористичната група в портмонето на Арзу. Менакши споделя с Викрам, че е намерила поздравителната картичка в кутията за лекарства на Бабаса. Тогава тя заподозрява, че Бабаса има извънбрачна връзка. Тогава тя се решава да разкрие самоличността на любовницата му. Какъв ще бъде развоят на събитията, предстои да видим в новите епизоди на Светлината на моя живот.

 

ekrana.info

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ