phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 19 Юли 2016 14:10

"ДИЛА" С ХАТИДЖЕ ШЕНДИЛ СТАРТИРА ПО НОВА ОТ 15 АВГУСТ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Нова телевизия ще излъчи повторението на сериала "Дила" в главната роля Хатидже Шендил. Това ще стане от понеделник 15 август. Сериалът ще се излъчва от 12.30 до 13.30, с повторения  от 02.00 до 03.00 часа, съобщава Теленовелас.

Ето и кратко резюме на сюжета на "Дила":

"Дила става булка за трети път, за да се врече на своя Ръза, а Азер преживява неочаквана трансформация

Дила и Ръза дочакват своя щастлив край, но след дълго, дълго чакане.

Тайно влюбените врагове трябваше да преживеят твърде много, докато застанат пред официалното лице от общината. Дила застана начело на рода Баразоолу след смъртта на свекъра си, непонесъл срама заради Азер. Султан уби майка й докато беше бременна. Мелике не й даваше благословия, а миналото на Ръза напомни за себе си. Дила беше принудена да се ожени за престъпник с диплома по право, за да спаси живота на любимия, преживя отвличания и няколко опита за убийство.

Първата любов на Ръза  го потърси отново и го изненада с една голяма дъщеря. Той попадна в затвора със съдействието на неконтрулируемия Азер и дори изценира смъртта си, за да се спаси. Дила го оплаква, но той се завръща бързо в живота на близките си.

Фатма и Азер се женят отново в последния епизод на сериала. След изнасилването и смъртта на стария Баразоолу озлочестената девойка е ухажвана от коварен бизнеспартньор на Ръза. След годежа им Азер я отвлича, за да я откаже от сватбата. Намират ги и братът на Фатма едва не убива похитителя й.

Странно как, но двамата се сближават постепенно и успяват да се оженят, благодарение на намесата на Дила, въпреки нежеланието на Селямоолу. Коварната Султан обаче стои като мрачна сянка над щастието им. Лекарска грешка изкарва Азер безбплоден и за да не се опозори, приема сина й, но истината знае само бившата. Фатма обаче забременява бързо след сватбата и започва кошмар!

Показанията на Азер вкарват Ръза в затвора, а ревнивецът прокужда любимата си. Като див звяр напада всеки, от когото се съмнява че е детето. Фатма опитва да се самоубие на два пъти и накрая разбира защо е безпочвената ревност на мъжа й. Прави опасен тест за бащинство, а съсипаният от угризения Азер върши чудеса, за да си я върне.

Тъща му Мелике обещава да му помогне, ако убие Дила, но Фатма вече не му вярва. Приема ухажванията на Доган, който пък се оказва съучастник на втория мъж на Дила.

Азер преобръща всичко като спасява снаха си от похитители. Намира доказателства за престъпленията на всички. Мелике дава благословия на младите, за да върне доверието на Фатма. Коварният Суад е задълго в затвора. Същото очаква и Султан, която най-после ще отговаря за убийствата на любовника си и майката на Дила.

В края на филма щастливият Азер се жени за майката на бъдещата му дъщеря. Преди това обаче отстъпва правото на Ръза и Дила да си кажат първи: „Да”."

Последна промяна на Сряда, 03 Август 2016 12:57

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ